PVC Vindu

PVC vindu fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Har du et ønske om å skifte ut vinduene dine? Da bør du vurdere å sette inn PVC vinduer. Et PVC vindu er vedlikeholdsfritt og gir god isolasjon. Byggmax har flere varianter.

Monter PVC vinduer av høy kvalitet selv

PVC vinduer er en god investering. På Byggmax får du PVC vinduer med lav energiverdi. Dette betyr at de isolerer og holder godt på varmen i rommet. Et PVC vindu er også veldig slitesterkt. De vil derfor kunne tåle både norsk sommer- og vintervær uten problemer. En annen fordel er at de er relativt enkle å installere. Dette kan alle klare ved å følge monteringsanvisningen. Har du lyst på et halvrundt eller et rundt vindu får du også disse i PVC-materiale. Alle våre PVC vinduer kommer enten i faste varianter eller med åpne- og lukkemekanismer. Sørg for at du har minst et vindu i hvert rom som kan åpnes i tilfelle det blir behov for en rømingsvei.

PVC vinduer er vedlikeholdsfrie og isolerer godt

PVC vinduer fra Byggmax krever som nevnt ingen vedlikehold. I motsetning til et trevindu, er det ikke nødvendig å male et PVC vindu. De behøver bare litt rengjøring en gang i blant med en fuktig klut. Dette er vinduer som holder en moderne stil og vil gi god isolasjon i mange år fremover. For å installere dem kreves det noe verktøy. Blant annet er en skrutrekker, et vater og en fugeskum nødvendig. Dette får du selvsagt her hos Byggmax. Vi ønsker at du skal lykkes med dine prosjekter. Derfor er vi behjelpelige med tips og råd dersom du trenger det.

På Byggmax finner du et stort utvalg av vedlikeholdsfrie PVC vinduer

Et PVC vindu fra Byggmax er vedlikeholdsfritt og isolerer godt. Du får dem til gunstige priser hos oss. Alle er velkomne til å ta et titt på vårt store utvalg av vinduer.

Vis mer
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.