Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Trevinduer

Trevinduer fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Hos oss finner du alle typer vinduer. Vi kan for eksempel tilby deg runde vinduer, vinduer med sprosser, takvindu og vindu med fast karm.

Enkelt å montere nye trevinduer
Uansett hvilken stil du har på boligen eller hvilket vindu du vil ha - vi har det! Før du bestiller trevinduer, bør du tenke over hvilken type åpningsmulighet du trenger. Vil det passe med et toppsvingvindu, eller er et sidehengslet vindu mer passende? Vinduet er enkelt å montere selv, og krever ikke all verden av snekkerferdigheter. Kan du bruke et vater, bor og vet hvordan en skrue festes så er du langt på vei. Pass på at vinduet sentreres i vindushullet, bruk gjerne monteringsputer eller kiler til dette. Vinduet skrur du fast med karmskruer, dermed er det også enkelt å regulere det i etterkant. Trenger du flere tips til monteringen så hjelper vi deg.

Kvalitet gir vinduer lang levetid
Trevinduer du bestiller fra oss er alle energimerket med U-verdi. Desto lavere U-verdi, desto bedre isolert er vinduet. I tillegg til dette kan vi levere isolasjonen du skal benytte mellom vindu og vegg. Her anbefaler vi å benytte dytteremse. Gjør du monteringen og isoleringen riktig har du et funksjonelt vindu over mange år. Vinduer i tre er slitesterke, men krever litt vedlikehold. Det vil si at en må skrape av gammel maling og male på nytt et og annet år. Hvor ofte det må gjøres er også avhengig av kvaliteten på malingen du har brukt. Våre vinduer gir deg garantert en varmere og penere bolig.

Trevindu av god kvalitet finner du til en rimelig penge hos Byggmax
Vi leverer trevinduer til gunstige priser. Trenger du tips eller råd får du det også. Den utsøkte kvaliteten gir deg lekre vinduer år etter år.

Undergruppe
Filter (0 aktive filter)
Bredde (dm)
Antall fag
Merke
U-verdi
Hengsling
Materialer
Pris
Høyde (dm)
Type produkt
Sorter etter:
Tilgjengelighet:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.