Ytterdør Bella Diplomat Hvit

70X200, inkludert dørkarm, hengsling høyre
Artikkelnummer: 62072098
Vekt: 64
Bella er en ytterdør med nordisk, enkel design. Døren har en tradisjonell stil med dekor av liggende spor. Denne modellen passer til de aller fleste hus og finnes også med et rundt vindu i klart glass.
Velg butikk for å se lagerstatus
Ikke tilgjengelig online
Sendes innen
5-6 uker
9160 00 kr /stk
stk
= 1,00 stk
Ytterdør Bella Diplomat Hvit
En dør er en viktig del av helheten og gir hjemmet ditt særpreg og stil. Din personlige smak, husets arkitektur og beliggenhet har betydning når du velger dør til huset. På moderne fabrikker i Norden lager Diplomat dører for våre skandinaviske forhold og tar hensyn til både stil og kvalitet.

Bella er en ytterdør med nordisk, enkel design. Døren har en tradisjonell stil med dekor av liggende spor. Denne modellen passer til de aller fleste hus og finnes også med et rundt vindu i klart glass.

Konstruksjon

Ytterdører fra Diplomat er konstruert med furukarm, doble aluminiumsplater og bevegelses-absorberende plater. For å møte de tøffeste kravene har dørene en ekstra solid ramme. De ytre lagene består av HDF, malt med 2-komponents farge som har de beste egenskaper for høy holdbarhet utendørs. Dørene har sporfreste rammer for innvendige lister, terskelhøyde tilpasset for funksjonshemmede og tetningslist i dørbladet.

Dørene leveres komplett med ramme og lås. Hengslene er justerbare og har innebygd sikring. Dørenes isolering består av 55 mm miljøvennlig celleplastisolasjon som gir vanntette dører.

Informasjon

- Malte dører har vannfast HDF
- Aluminiumslag som fuktsperre på dørbladets ytter- og innside
- Isolering av polystyren
- Fingerskjøtet rammetre i furu
- Malte ytterdører har 105 mm malt karm
- Terskel i edeltre med slitekant i aluminium, 25 mm, livsløpsstandard
- Justerbare og innbruddsforsterkede hengsler
- Silikonpakning montert på dørbladet - Lik ytter- og innside

Låsspesifikasjoner

- Connect 2002-lås, forsikringsgodkjent låseenhet
- TrioVing TC 6585C SEC låssylinder, justerbart sluttstykke
- Ekstra sikkerhet: Hakereilelås, borresikker låssylinder, innvendig knapp, kan blokkeres ved fravær, ingen nøkkelkopiering uten bestillingskort

Garanti

Garanti på malte ytterdører:
- 10 års formgaranti på dørblad i henhold til Norsk Standard
- 2 års fabrikasjonsgaranti
- 5 års reklamasjonsrett

Hengsling

Velg mellom en høyre- eller venstrehengt dør. Produktbildene viser en høyrehengt dør.

Vedlikehold

Dørblad og karm vokses med mild bilvoks uten slipemiddel 1-3 ganger per år avhengig av klimatiske forhold på stedet. Voksen gir en beskyttende hinne som øker levetiden og bevarer overflaten på døren. Husk at også dørens fire kanter skal behandles.

Alle sylindre trenger vedlikehold og smøring for å opprettholde best mulig funksjon over tid. Sylindre bør smøres 1–2 ganger per år. Utvendig monterte sylindre anbefales å smøres hver høst. Dette forebygger slitasje og eventuelle funksjonsproblemer i sylinderen. NB! Bruk aldri vanlig olje eller grafitt i sylinderen – dette kan gi funksjonsproblemer. Benytt kun låsolje!

Bestillingsvare

Dette produktet lages spesielt for deg etter dine ønsker, og dermed gjelder ikke angreretten.
Raske fakta
Dør med vindu Nei
U-verdi 0.8
Varemerke Diplomat