Varmepumpe Basseng Inverter 16 kW Swim&Fun

220/240V/1ph/50hz Horizontal
ART.NR: 67100048
Pool Varmepumpe Inverter Heat Pump Wifi Metal 16kW
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Varmepumpe Basseng Inverter 16 kW Swim&Fun

Pool Varmepumpe Inverter Heat Pump Wifi Metal 13,5kW
Ved siden av solenergi, som er en gratis, men også upålitelig varmekilde, er en varmepumpe både den mest miljövennlige og rimeligste oppvarmingsformen for svömmebasseng. En varmepumpe har én stor fordel sammenlignet med solenergi: Vannet blir varmt når du önsker det, og det holder den temperaturen som du har valgt.
Denne varmepumpen er en toppmodell i rustfritt stål med kompressor fra den velkjente japanske leverandören Toshiba. Denne varmepumpen er i rustfritt metallkabinett og gir opptil 16 ganger igjen på energiforbruk (COP) takket vaere japansk inverterteknologi.
Inkl. vintertrekk og WiFistyring via gratis app til smarttelefon.

Heat Booster Inverter Pro varmer opp bassengvann med maksimal energieffektivitet via den dynamiske inverterkompressoren, som gir 16 ganger mer energi ut enn den forbruker. Istedenfor å stoppe driften når önsket temperatur er oppnådd, regulerer den dynamiske Toshibakompressoren konstant arbeidsfrekvensen, slik at energitapet knyttet til start og stopp elimineres. Dermed oppnås mest mulig optimal og energieffektiv drift.

Kabinettet i rustfritt stål gjör denne modellen ekstra velegnet for det fuktige nordiske klimaet. VarmepumpenVarmepumpen varmer opp og holder temperaturen i badevannet konstant når lufttemperaturen er mellom –12 og +40 °C. Varmepumpen skal kun brukes utendörs. Varmepumpen har brukervennlig digital styring og automatisk arvrimings og kjölefunksjon. Med intern PCB og enkel håndtering av vanntilkobling med screwin fittings (50 mm).

Varmeveksleren er av PVC og titanrör som tåler langvarig eksponering for svömmebassengvann – med både klor og saltvann – og er utstyrt med en GMCC/Toshibakompressor. Strömforsyning 220–240 V / 1 PH / 50 Hz. 1 stk. ventilator. R32. Sertifikater: CB, CE, EMC, RoHS.

GARANTI
7 års garanti på kompressoren. 2 års totalgaranti. Hvis kompressoren blir ödelagt eller du har spörsmål om den, kan du kontakte Swim & Fun Scandinavia for å få hjelp av vår servicetekniker.

Generelt om varmepumper
Etter oppstart betaler du kun for 20 % eller mindre av energiforbruket.
En varmepumpe er grönn energi fordi den "trekker" energi fra luften og overförer den til bassengvannet. Energimengden som trengs for å drive varmepumpen, er minimal sammenlignet med hvor mye den gir tilbake i form av varme. En tradisjonell varmepumpe gir vanligvis mellom 4 og 7 kW igjen for hver 1 kW du betaler for. En Inverter Pro varmepumpe kan, avhengig av modell og miljöpåvirkning, komme helt opp i 13,6 kW for hver betalte 1 kW.
Du får en ekstra lang badesesong
Samtidig forlenger varmepumpen badesesongen med flere måneder. Straks gjennomsnittstemperaturen i luften kommer over varmepumpens laveste arbeidstemperatur (avhengig av modell), kan bassenget åpnes for sesongen. Med en tradisjonell varmepumpe betyr det i praksis at man i Norge kan komme i gang med bassegnsesongen allerede midt i mai, og at man kan forlenge den helt frem til midten av oktober.
Hvis du velger en varmepumpe med höyere kapasitet, som for eksempel en Inverter Pro, som er utviklet til å kunne brukes i kuldegrader, kan du få enda lengre sesong.Fordelen med Inverterteknologi
En tradisjonell varmepumpe stopper når önsket temperatur er oppnådd og starter igjen når temperaturen faller 1–2 grader. En Invertervarmepumpe har derimot en dynamisk kompressor som regulerer temperaturen kontinuerlig.
Det betyr at det ikke skjer noe energitap ved start og stopp. Avhengig av modell og miljöpåvirkning kan våre Invertervarmepumper gi helt opp til 13,6 ganger mer energi ut enn de forbruker (COP = 13,6), mens en tradisjonell varmepumpe normalt gir rundt 5 ganger tilbake (COP = 5).

Tekniske spesifikasjoner
Varenummer: 1402
Maksimalt bassengvolum m3; 70
Anbefalt bassengvolum m3; 18–66
Kompressortype: Inverter
Strömforsyning V/Ph/Hz; 220~240V / 1 Ph / 50 Hz
Nominell ström A; 10,0
Nominell sikring A; 15
Anbefalt vanngjennomströmning i drift: 4000 liter/time
Maks. vanntrykkfall kPa; 15
Varmeveksler: TwistTitanium rör i PVC
Vanntilkobling inn/utlöp mm: 50 mm
Ventilator type/antall: Horisontal
Ventilator hastighet RPM; 550850
Ventilatorström inn W: 575
Lyd ved 1 meters avstand dB(A); 3848
Kjölemiddel type: R32 (gass)
Kjölemiddel, gram: 800
CO2 tilsvarende tonn: 0,54
Beskyttelse: IPx4

Ved luft 28 °C / vann 28 °C / fuktighet 80 %*
Kapasitet kW; 13,53,2
Strömforbruk kW; 2,260,2
COP; 166,2

Ved luft 15 °C / vann 26 °C / fuktighet 70 %*
Kapasitet kW; 9,52,2
Strömforbruk kW; 2,070,31
COP; 7,24,6
* Maksimalt bassengvolum når fullt isolert med trekk, i ly for vind og plassert i full sol.
Ovennevnte informasjon kan endres uten forvarsel.

Dimensjoner og vekt
Dimensjoner netto L/B/H mm; 1045x410x695
Dimensjoner brutto L/B/H mm; 1140x430x835
Netto/bruttovekt kg; 78/83
Vis mer
Varemerke Swim & Fun
Leverandørens artikkelnummer 1403