Brannsikkerhet

Gå gjennom brannsikringen i hjemmet ditt og sjekk regelmessig at alt fungerer som det skal. Invester i et godt brannslukningsapparat som slukker brann i alle materialer. Byggmax har brannsikringsproduktene til hjemmet ditt.

Brannsikringsprodukter for å forhindre ulykker

Brannbeskyttelsen i hjemmet ditt består av mange komponenter, og i dette tilfellet gjelder mottoet om at "mer er bedre". Jo flere forskjellige typer beskyttelse du har i hjemmet ditt, jo mindre sjanse er det for at en ulykke oppstår. Skulle det verste inntreffe, kan brannvernet også bidra til å minimere skader dersom brann skulle bryte ut. En eller flere røykvarslere bør være montert i alle hjem, i hver etasje. Det er ikke nødvendig i alle rom, men hvert andre eller tredje anbefales vanligvis. Ikke sett alarmen på kjøkkenet eller badet, da varme og damp vil utløse alarmen unødvendig. For de som ofte har tente lys innendørs, kan det være lurt å gjennomgå materialet i gardiner, duker og lysestaker.

Ulike brannslukningsapparater til forskjellige formål

Hos Byggmax finner du et komplett utvalg av brannsikringsprodukter, slik som brannslukningsapparat og brannsikring. Når du velger slokkeapparater, er det viktig å vurdere hvilke typer materialer du skal slukke. For elektronikk vil ikke en vannsprøyter fungere, du trenger derimot en med skum eller karbondioksid. Det vanligste er at en husholdning skaffer seg et ABC-slokkeapparat som er mest effektivt, et såkalt skumslukningsapparat. Skummet i seg selv kan imidlertid være vanskelig å fjerne, så tenk på om du bør ha flere forskjellige typer slokkeapparater i hjemmet ditt. Et viktig tips er å plassere slokkeapparatet lett tilgjengelig, ved en av inngangsdørene til boligen. Hvis du vil øke sikkerheten ytterligere hjemme, anbefaler vi å installere en alarm og sikre dør- og vinduslåser.

Øk sikkerheten i huset med brannsikring fra Byggmax

Ikke glem å oppdatere brannsikringen regelmessig. Hos Byggmax finner du slokkeapparater, alarmer og annet tilbehør som holder deg og familien din trygge.

filter-white Filter

14 Resultater

Sorter etter
Housegard
499  NOK
Housegard
99 95  NOK
75  NOK
Housegard
69 95  NOK
Housegard
279  NOK
Housegard
Inneholder alt du trenger til en mildere skade
499  NOK
Housegard
Inneholder alt du trenger til en mildere skade
249  NOK
15  NOK
79 95  NOK
Plum
Patchkoffert 30 stk
59 95  NOK
Housegard
599  NOK
Housegard
799  NOK
Housegard
399  NOK