Badstue

Visste du at Byggmax har alt du trenger til badstue? Hvis du drømmer om egen badstue på hytta eller hjemme så kan vi hjelpe med alt du trenger. En badstue er noe som er deilig sommer som vinter. Hos oss finner du et stort utvalg av produkter innenfor kategorien badstue.

Byggmax har alt innen badstue og badstutilbehør

Tenk å sitte i sin egen badstue som man har laget selv! Det må jo være drømmen. Du finner alt du trenger til byggingen av ditt nye badsturom og alt innen badstutilbehør hos Byggmax. En sauna trenger først og fremst en vedstyrt badstuovn eller et elektrisk badstuaggregat som finnes i fargene svart og rustfritt. Døren inn til badstuen kan du velge mellom flere varianter som for eksempel bronsefarget, klart eller røykfarget glass med furukarm eller en av våre mange andre alternativer. Som en siste finish kan du velge stilrene, ferdige badstubenker og hjørnemoduler i stabilt og pent trevirke til din sauna.

Badstu eller hjemmespa?

Byggmax står klare til å hjelpe deg, om du vil ha en rolig dampende badstue eller et komplett hjemmespa til baderommet. Vi har råd og tips til deg som er klar for ditt neste hjemmeprosjekt og selvfølgelig alt du trenger til bygging av badstu. Vi har badstupanel, rammer og hjørne- og taklister i materialene osp og or, som er flotte tresorter for badstua. Det er mye du kan velge mellom for å få din perfekte badstue hjemme. Furu har harpiks i treslaget som kan bli varm i høye temperaturer, så det er viktig å passe på hvilket treverk du velger. Røykrørsinnføring kan være vanskelig for noen som ikke har vært borti det før, men vi har erfaring, tips og råd som gjør at å installere røykrør går lett selv for en hobbysnekker.

Ta vare på badstuen din

Nå er du nok kommet i «gjør det selv» -modus og er klar til å sette i gang å bygge din sauna. Alt du velger av inventar til badstu, inkludert innredning og dører, bør velges i den stilen du liker aller best. En sauna er gjerne et rom du vil ha i en god stund fremover. Helt på tampen kan det også være greit å få med seg noen tips om hvordan du holder badstua ren og frisk. Badstubenker og ryggstøtter kan oljes med en badstuolje som gir treverket en vannavstøtende og beskyttende ytterflate, noe som samtidig letter rengjøringen, mens vegger og tak beholdes ubehandlet. Benker og gulv vasker du regelmessig med grønnsåpe, og badstua vil være et innbydende syn i mange år fremover.

Gjør det selv hos Byggmax

Ja, da er det på tide å sette i gang! Ved å gjøre det selv kan du både spare penger, få masse skryt og klappe deg selv velfortjent på skulderen – her har du altså alt å vinne! Du får alt du trenger til din badstu billig hos Byggmax!

Filter

258 Resultater

Sorter etter
Auroom
Finns i flera storlekar
Fra 4 869  kr
Auroom
Finns i flera storlekar
Fra 3 539  kr
Auroom
Finns i flera varianter
Fra 367 539  kr
Auroom
Finns i flera varianter
Fra 367 539  kr
Auroom
Finns i flera varianter
Fra 446 499  kr
Auroom
Finns i flera utföranden
Fra 227 509  kr