Varmepumpe

Varmepumper fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Nå kan du enkelt installere varmepumpen selv! Varmepumpe med installasjonssett er en fornuftig og rimelig løsning til deg som vil spare penger på oppvarming.

Varmepumper er billige i drift

Varmepumper er en smart investering fordi de bruker den naturlige varmen i luften til å produsere energi. De er lette å montere og vil holde din husstand varm og god sommer som vinter. Ved montering trenger du et bakkestativ. Vi i Byggmax leverer stativ av galvanisert stål, som er produsert for utendørs bruk. Bakkestativet minimerer risiko for vibrasjoner og støy fra varmepumpens utedel. De er lakkert i hvitt og passer både til luft-luft- og luft-varmepumper. Stativet kan monteres på forskjellige måter; det kan boltes fast i markplater eller tre, og det kan plasseres på et fast solid underlag med vibrasjonsføtter. Jordanker er også et godt alternativ for at varmepumpen skal stå støtt og solid.

Byggmax gjør monteringen enkel

Oljefyr er dyr i drift, og strømregningen kan bli stor når det er kjølig ute. Varmepumper drives ved strøm, men her er det penger å spare ettersom de bare produserer ca. 3 kWh varmeenergi for hver kWh strøm de bruker. Liker du å sitte ute selv etter at gradestokken kryper mot kuldegrader? Da kan en terrassevarmer være løsningen. Byggmax har et stort utvalg og de er lette å montere. De tar minimalt med plass og finnes i forskjellig design og farger. Du kan montere terrassevarmeren på veggen, eller kjøpe et gulvstativ. Det er praktisk hvis du trenger å flytte den rundt. Ikke sitt ute og frys, på Byggmax hjelper vi deg.

Spar energikostnader og miljø med varmepumpe fra Byggmax

Varmepumper er også miljøvennlige ettersom de bruker minimalt med energi. Det er et fornuftig valg både hjemme og på hytta.

filter-white Filter

6 Resultater

Sorter etter
Swim & Fun
45.000 L, inkl. koblinger og kabler
21 879  NOK
AL-KO
Diameter: ¾ tommer
350  NOK
Swim & Fun
20.000 L, inkl. koblinger og kabler
14 539  NOK
AL-KO
Diameter: 1 tommer
770  NOK
Swim & Fun
5 695  NOK
Swim & Fun
6 195  NOK