Utegulv

Ønsker du å friske opp dit utegulv gjør du det enkelt ved å legge treheller, eller et av våre andre dekker til balkong/terrasse.

Ny terrasse uten et eneste spikerslag

Har du en terrasse du vil friske opp, eller et annet sted utenfor boligen, gjør du det enkelt med et utegulv. Trehelle kan legges på alle typer underlag så lenge det er noe stabilt. Det er også en fordel om det er et noenlunde jevnt underlag. Denne formen for dekke legger du raskt på noen timer. Hver trehelle er 30x30 eller 50x50 cm og festes sammen med klikksystem. Vi har flere typer av disse terrasseheller. 

Dekorativ og vedlikeholdsfri trehelle

Det er en del arbeid med å vedlikeholde en terrasse eller et uterom, slik at det skal se pent ut hele tiden. Vil du slippe å olje/beise hvert andre år, eller luke ugress, er treheller løsningen. Materialene som er brukt er slitesterke og tåler alle typer vær. Har du lyst å la det ligge over vinteren kan du det. Ligger terrassen, eller uteområdet, værhardt til er det ingenting i veien for å fjerne dekket i vinterhalvåret. Fine kvelder vil man gjerne utnytte selv om de kan være kjølige. Samtidig som du bestiller gulvet til terrassen, må du gjerne også ta en titt på våre terrassevarmere.

Frisk opp uteplassen med nytt og billig utegulv fra Byggmax

Utegulv gir nytt liv til terrasser og uteområder. Du trenger ikke engang finne frem hammeren til oppfriskingen. Vi hjelper deg med nytt gulv både ute og inne, kommer med råd og tips, samtidig som du får gunstige priser.

Vis mer
Filter

5 Resultater

Sorter etter
Gulvplater i tre
fra 54 95  kr /stk
Gop
Finnes i flere farger
459  kr /stk
Jabo
Finnes i flere farger
539  kr /stk
Gulvplater i tre
fra 34 95  kr
Gulvplater i tre
fra 169  kr /stk