Utegulv

Utegulv fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Ønsker du å friske opp på terrassen gjør du det enkelt ved å legge fliser med terrassebord, eller et av våre andre dekker til balkong/terrasse.

Ny terrasse uten et eneste spikerslag

Har du en terrasse du vil friske opp, eller et annet sted utenfor boligen, gjør du det enkelt med et utegulv. Dette dekket kan legges på alle typer underlag så lenge det er noe stabilt. Det er også en fordel om det er et noenlunde jevnt underlag. Denne formen for dekke legger du raskt på noen timer. Hver flis er 30x30 eller 50x50 cm og festes sammen med klikksystem. Vi har flere typer av disse flisene. Velg etterligning av en plen, eller hva med et gulv ute i aluminium, moderne og røft! Er du, eller medlemmer av familien, av den sportslige typen kan vi til og med levere en tennisbane. Like genial og enkel å legge som de andre flisene.

Dekorativt og vedlikeholdsfritt

Det er en del arbeid med å vedlikeholde en terrasse eller et uterom, slik at det skal se pent ut hele tiden. Vil du slippe å olje/beise hvert andre år, eller luke ugress, er et utegulv løsningen. Materialene som er brukt er slitesterke og tåler alle typer vær. Har du lyst å la det ligge over vinteren kan du det. Ligger terrassen, eller uteområdet, værhardt til er det ingenting i veien for å fjerne dekket i vinterhalvåret. Fine kvelder vil man gjerne utnytte selv om de kan være kjølige. Samtidig som du bestiller gulvet til terrassen, må du gjerne også ta en titt på våre terrassevarmere.

Frisk opp uteplassen med nytt og billig utegulv fra Byggmax

Utegulv gir nytt liv til terrasser og uteområder. Du trenger ikke engang finne frem hammeren til oppfriskingen. Vi hjelper deg med råd og tips, samtidig som du får gunstige priser.

4 Produkter

4 Produkter