Konstruksjonsvirke og lekter

Konstruksjonsvirke av høy kvalitet til lav pris finner du hos Byggmax. Skal du bygge en garasje eller kanskje et påbygg på huset? Materialene du trenger finner du her. Vi tilbyr materialer som lekt, rekker og stendere, samt andre byggevarer, av god kvalitet til hyggelige priser.

Bygg med konstruksjonsvirke

Alt fra boliger til små dukkehus krever et rammeverk. Det er dette som skal sørge for at bygget står trygt under alle forhold. Derfor tilbyr vi konstruksjonsvirke i en glimrende kvalitet. Konstruksjonsvirket du finner hos oss er merket i henhold til en standardisert skala for kvalitet, C-skala. Skalaen forteller noe om styrken til materialet. Våre lekter ligger for eksempel mellom C14 og C35. Desto høyere tall, desto sterkere er treverket. Til tak-konstruksjoner vil det være smart å bruke beslag om du skal bygge takstolene selv. Det er ikke nødvendig å være håndverker for å kunne sette opp et bygg, men riktig konstruksjonsvirke er et godt og viktig utgangspunkt. Kontakt oss om du trenger tips og råd!

Kvalitet fra bestilling til ferdig bygg

Hvilket konstruksjonsvirke du har behov for bestemmes av hva du skal bygge. C-merkingen forteller deg hvor mye treverket vil bøye seg. Selv om rammen på et bygg ikke vil bli utsatt for vær og vind på samme måte som utvendig kledning eller vinduer, bør du likevel passe på å bruke produkter som fuktsperre og liknende. Dette forhindrer at rammen får skader over tid. Vi mener det er viktig å bruke kvalitetsmaterialer fra innerst til ytterst, så din bolig blir tatt godt vare på.

Riktig klær er god hjelp

Det er lite praktisk å klatre opp og ned i stiger for å hente verktøy mens man jobber. Derfor anbefaler vi at du tar hjelp av arbeidstøy som vi har i vårt sortiment. Her finner du arbeidsbukser med ekstra lommer og hemper til alt fra spiker, hammer og tommestokk. Når du skal arbeide skal fokuset være på monteringen av konstruksjonsvirket, og ikke på hvor du la hammer og skruer. Riktige klær vil gjøre monteringen enklere og triveligere.

Konstruksjons treverk til alle prosjekter finner du hos Byggmax

Solide rammer med konstruksjons treverk kan du bygge med materialer fra Byggmax. Vi hjelper deg gjerne med å finne det riktig treverk til riktig bruk. Kontakt oss gjerne for gode tips og råd.

filter-white Filter

10 Resultater

Sorter etter
22 50  NOK /m
Fra 57 35  NOK /m
37 50  NOK /m
Fra 41 90  NOK /m
Fra 37 35  NOK /m
Fra 26 90  NOK /m
29 85  NOK /m
99 95  NOK /m
Fra 28 95  NOK /m
Fra 91 45  NOK /m