MDF-plater

Holder du på å pusse opp hjemme og vil friske opp veggene med veggpaneler? Da kan en MDF plater være en enkel løsning for å skape et moderne uttrykk. Ta en titt på vårt store utvalg av MDF veggplater.

MDF veggplater er enkle å sette opp

Med MDF plater fra Byggmax kan du skape en hyggelig atmosfære hjemme hos deg. Du får både MDF veggplater og takpanel i flere forskjellige farger og materialer. Velg noe lyst og trendy, eller noe mørkere for en mer tradisjonell norsk stil. Disse panelplater har flere fordeler som du kan dra nytte av. Veggpanel kan påføres på en enkel måte med spiker på eksisterende vegg, eller med lim på en betongvegg. Dette er noe alle kan klare. Husk bare på å akklimatisere panelene i 48 timer i romtemperatur før selve påføringen. Sjekk også at lufttemperaturen er mellom 35-65 % for å unngå at de krymper. Dersom du gjør dette på en skikkelig måte, vil resultatet bli riktig så bra.

MDF plater – Høy kvalitet og enkel påføring

Med MDF plater fra Byggmax er du sikret en vegg av kvalitetsmaterialer. MDF plater er lekre, enkle å påføre og så å si vedlikeholdsfrie. Dersom du påfører et lag med UV-lakk, blir overflaten ekstra motstandsdyktig mot slitasje og riper. I tillegg blir veggen mye enklere å rengjøre. Husk på å kjøpe spiker eller lim for å kunne feste MDF veggplater til en eksisterende vegg. Når veggen endelig er kommet på plass, kan det være nødvendig å dekke skjøter mellom karmer og vegger med fôringslister. Klikk deg inn på lister-vegg-kategorien her på Byggmax for å finne de listene som passer best hjemme hos deg.

Panelplater fra Byggmax gir prosjektet ditt en pangstart

Byggmax har et stort utvalg av MDF plater og annet platemateriell til gunstige priser. Påføringen av veggpaneler er enkel og resultatet blir vakkert. Hos oss er alle velkomne. Spør oss gjerne for tips og råd.

filter-white Filter

3 Resultater

Sorter etter
419  NOK
299  NOK