Badstuovn

Man kan trygt si at uten en badstuovn blir det ikke mye badstue. Hos Byggmax finner du en badstuovn til din sauna, i flere forskjellige utførelser.

Vinter og badstu går hånd i hånd

Det finnes neppe mer perfekt terapi i mørketiden enn et rensende, avslappende besøk i badstu med en varm badstuovn. Hos Byggmax får du det viktigste elementet i enhver badstu til en billig penge. Enten du trenger vedfyrt eller elektrisk aggregat, så har vi et som passer ditt behov, både til store og små badstuer. Ved høy gulvvarme eller hvis gulvet i rommet er brennbart trenger du en beskyttelsesplate på gulvet, eventuelt også på den veggen badstuovnen står nærmest. Begge deler finner du hos Byggmax, i tillegg til annet badstutilbehør. Når du monterer bør du passe på at ha badstuovn og badstudør er på samme vegg, for ventilasjonens skyld.

Badstuovn til de kalde månedene

Badstuovn fra Byggmax gir deg flere muligheter til å kunne ta et avbrekk fra høst- og vinterkulden i din egen private sauna. Uansett om du foretrekker elektrisk eller vedfyrt badstuovn, har vi et stort utvalg i de fleste prisklasser. Vedlikeholdet av badstuovner er minimalt, og den kan vaskes med vanlig grønnsåpevann. Bestemmer du deg for en koselig, tradisjonell ovn med vedfyring trenger du i tillegg ved. Det er ikke mye som slår følelsen av en badstuovn med knitrende kubber i en varm, dampfylt badstu! Byggmax leverer bjørkeved og opptenningsved hjem til deg, og har også vedlagringshyller - perfekt til innendørs lagring av vedkubber. I tillegg fører vi badstustein til ovnens steinmagasin samt bøtter til vannet som skal besørge den herlige dampen.

Varm opp både små og store badstuer med badstuovn fra Byggmax

Badstuovn fra Byggmax er et sikkert og rimelig valg, og blir levert rett hjem til deg. Gjør vinteren enklere med badstuovn og alt annet du trenger til din badstu!

filter-white Filter

9 Resultater

Sorter etter
Narvi
5 714  NOK
Kota
10 938  NOK
Narvi
6 536  NOK
Narvi
7 072  NOK
Sawo
5 036  NOK
Kota
11 216  NOK
Kota
10 706  NOK
Kota
11 446  NOK
SaunaSweden
13 995  NOK