Bassenger

Basseng og tilbehør til basseng finner du hos Byggmax. Å ha eget basseng i hagen er ikke lenger noe som er forbeholdt de spesielle. Det er i dag mange norske hjem og hager som prydes av et basseng, og det til glede for både store og små. Med et basseng i hagen gjør du sommeren lenger, spesielt om du har en varmepumpe til bassenget, som kan høye temperaturen på vannet. Med godt badevann er det ikke noe som er deiligere enn å ha sitt eget basseng i hagen. Hos Byggmax har vi mange ulike varianter å velge mellom, samt alt nødvendig tilbehør og badeleker.
b

Ta en herlig morgendukkert i hagen

Mange har en drøm om å ha et basseng i sin egen hage. Det er få ting som er så tilfredsstillende som å kunne starte dagen med et deilig vannbad, eller stresse ned etter en varm og hektisk dag på jobben. Vi har bassenger i flere størrelser, slik at du kan finne et basseng som passer både til hagen din og til alle vennene dine.
b

Vedlikehold av basseng er ikke tidkrevende

Mange tror at et basseng trenger mye vedlikehold. Det er ikke tilfelle. Når først et basseng er oppmontert og klargjort, så kommer man veldig langt med 2 x 10 minutter i uken gjennom sesongen til rens og rengjøring. Men alt avhenger litt av hva man tar med seg ut i bassenget. Vi vil derfor anbefale å alltid skylle føttene for bl.a. gress, slik at man ikke trekker dette med seg ut i bassenget. Jo mindre rusk og rask man får med seg ut i bassenget, jo mindre press blir det på både filterpumper og kretsløp. Det betyr mindre behov for vedlikehold og rens av bassenget ditt.
b

Hvordan holder man bassenget rent

Våre basseng er av høy kvalitet og krever ikke vedlikehold. Vannet må derimot behandles en gang i blant for å opprettholde den gode kvaliteten. Mange av våre basseng har en innebygd ozonrengjører, som holder vannet klart og rent. Denne reduserer samtidig klorbehovet med opptil 60%. For å unngå algevekst tilsettes litt algemiddel én gang i uken. Både algemiddel og klor kan du selvfølgelig få tak i hos oss på Byggmax. Med andre ord er det ikke mye som kreves for å kunne ha et basseng i gang gjennom sommersesongen. Når du først har skaffet deg et flott basseng, bør det også få en fin plassering. Et utegulv vil sørge for at bassenget tar seg ekstra godt ut i hagen. Dette og annet til hagen finner du hos Byggmax.
b

Byggmax har et stort sortiment av basseng og tilbehør!

Et basseng i hagen vil gi glede til både store og små. Det krever lite vedlikehold og er enkelt å installere. Byggmax tilbyr flere bassengtyper til gunstige priser.

Filter

10 Resultater

Sorter etter
Jabo
795 x 395 x 30 x 0,5 mm
375  kr
Canopia
Finnes i flere størrelser
Fra 91 918  kr
48 cm inflasjonspumpe
89  kr
Swim & Fun
809  kr
Swim & Fun
Ø3,5-3,6 m
3 549  kr
Swim & Fun
3 249  kr
Habo
121  kr
Swim & Fun
Flere varianter
1 595  kr
Swim & Fun
2 349  kr
Swim & Fun
2 995  kr