Paviljong

En paviljong, også kalt pergola, eller lysthus blir en utrolig hyggelig uteplass i hagen der familien og venngjengen kan samles for lunsj, en kaffepause, middag eller forskjellige fester og sammenkomster. Pergolan har tak som verner mot sol og regn, og noen modeller har vegger og dør som gir enda bedre beskyttelse mot været. Pergolan er ikke vanskelig å bygge, det viktigste er å få opp den grunnleggende konstruksjonen og taket. Du har mange varianter å velge mellom. Hvilken går du for, den moderne stilen i aluminium, eller den mer romantiske og tradisjonelle stilen i tre?

Helårs paviljong

Når du bygger en paviljong får du ikke bare et ekstra uterom, du får også et bygg som beskytter mot været og du har anledning til å forlenge den herlige utetiden i hagen dersom du i tillegg installerer varme i paviljongen. Tenk deg så herlig det er å kunne sitte lenger ute på sommerkveldene og se fram mot flere hyggelige samlinger utover sensommeren og høsten. Kjøper du en paviljong til hagen din kan du alltid sitte ute, selv om det regner!

Partytelt

I stedet for å ha festen inne, kan du flytte den ut i hagen og invitere mange gjester. Du kan til og med sette opp flere partytelt. De er enkle å sette opp og ta ned, du kan til og med lagre dem og bruke dem igjen neste år. Du trenger ikke å tenke på at du ikke har plass nok inne. Pynt partyteltet med hagemøbler og dere kan bruke partyteltet til å kose dere og nyte hyggelige måltider sammen, enten det er morsomme barnebursdager eller sosiale måltider i lange og varme sommerkvelder. Du har alltid et alternativ dersom plassen er sparsommelig innendørs.

Kjøp pergola til fantastisk pris hos Byggmax

Ikke vent med å ta kontakt hvis du vil kjøpe pergola eller lysthus. Vi hjelper deg gjerne med tips om hvilken paviljong eller lysthus som passer best til ditt bruk og vi er alltid konkurransedyktige på pris.

filter-white Filter

19 Resultater

Sorter etter
28 155  NOK
Canopia
Finnes i flere størrelser
34 151  NOK
30 245  NOK
Wiksbo
999  NOK
Canopia
Finnes i flere størrelser
Fra 24 834  NOK
Wiksbo
4 495  NOK
Canopia
Finnes i flere utførelser
Fra 4 221  NOK
Canopia
42 762  NOK
Wiksbo
3 895  NOK
Flere ulike varianter
Fra 33 995  NOK
Canopia
Finnes i flere utførelser
4 824  NOK
Canopia
Finnes i flere utførelser
5 186  NOK
Canopia
Finnes i flere utførelser
Fra 3 859  NOK
Flere ulike varianter
Fra 31 795  NOK