Søk om Byggmax-konto

Søk om Byggmax-kontoSøk om Byggmax-konto

Med en Byggmax-konto kan du enkelt handle i butikkene våre med faktura eller konto. Fyll ut søknaden din via knappene nedenfor eller besøk din nærmeste Byggmax-butikk. 

For deg som privatperson


Byggmax tilbyr sammen med Walley flere ulike betalingsmåter. Med en Byggmax-konto kan du velge mellom å samle alle dine kjøp på en månedsfaktura eller dele opp betalingen.

Fordeler med Byggmax-konto:
Nå du velger konto som betalingsmåte kan du samle alle kjøpene dine under en kalendermåned, på en og samme faktura, uansett om du handler i butikk eller på nettet. Samlingsfakturaen sendes ut i midten av kommende måned og skal betales i slutten av den måneden. Ønsker du å betale med Byggmax konto i butikk? Gi beskjed i kassen.

Faktura via Walley
Når du velger å betale med Walley faktura sendes fakturaen til deg først når varene dine er sendt fra oss, og deretter har du 30 dager på deg til å betale. Fakturaen sendes til den e-post adressen du angav på kjøpstidspunktet.

Walley delbetaling
Når du i kassen under betalingsmåte velger delbetaling, får du med en gang en beskjed om din søknad har gått igjennom. Ditt kjøp gjennomføres da med en gang. Om det skulle være slik at din søknad ikke går igjennom, kan du alltid gå tilbake og velge en annen betalingsmåte som passer deg. Les om Walleys kjøpsvilkår her.