Arbeidsklær og arbeidssikkerhet

Oppussingssesongen er aldri over, og når kulda setter inn kan det være greit å få gjort ferdig ting i huset. Med en solid arbeidsbukse fra Byggmax slipper du i hvert fall å fryse!

Klær skaper byggeren

Å ha riktig utstyr er inspirerende og kan hjelpe deg til å finne motivasjonen til å endelig montere den hylla du har kjøpt, rydde og fikse i garasjen, eller kanskje bli ferdig med det siste strøket på gjesterommet. Byggmax har slitesterke arbeidsklær som både er funksjonelle og reduserer risikoen for skader - perfekt til ethvert prosjekt! Hva med et par tøffe arbeidshansker, slike som proffene bruker? Proffhansker med vibrasjonsdempende forsterkninger i hånden, god stabilitet rundt håndleddene samt knokkelbeskyttelse i neopren, gjør at sagingen eller boringen går som en lek. Arbeidstøy fra Byggmax har høy kvalitet og stilig design, og leveres raskt og rimelig hjem til deg.

Kle deg skikkelig

Kle deg til jobben med arbeidstøy fra Byggmax - til både ham og henne. Bukser, hansker, gensere og støvmasker; uansett hva ditt prosjekt er, har Byggmax det du trenger. Kanskje byr høsten på en gyllen anledning til å ta noen oppfriskende malingstrøk innendørs? Pensler-og-rullesett er perfekte kompanjonger til ditt innendørsprosjekt. Med en hettegenser og en arbeidsbukse trenger du ikke bekymre deg for flekker på favorittklærne. Alle våre arbeidsklær kan vaskes på vanlig måte, i maskin eller for hånd. Med riktige arbeidsklær kommer den riktige innstillingen, og du vil merke at du klør etter å få fingrene rundt penselen eller rullen!

Kle deg for jobben med arbeidstøy fra Byggmax

Arbeidstøy til rimelige priser fra Byggmax. Realiser drømmen i dag! Er det noe du lurer på er vår kundeservice alltid klar for å slå av en hyggelig prat!

filter-white Filter

94 Resultater

Sorter etter
Byggmax
Str. L, Sort
Fra 48 95  NOK
70 gram, med Byggmax-logo
10  NOK
Flere størrelser
Fra 149  NOK
Glovone
Vinyl 100-Pakk
69 95  NOK
KWB
69  NOK
One size
29 95  NOK
TEGERA
Størrelse 10
Fra 30  NOK
Byggmax
Str. XL, Sort
10  NOK
Byggmax
Sort, 50
149  NOK
Finnes i flere farger och størrelser
Fra 99  NOK
Gloves Pro
flere størrelser
Fra 79 95  NOK
Flere størrelser
Fra 150  NOK
Finnes i flere størrelser
Fra 129  NOK
Mutex
CE Cat 3 Type 5, 6.
Fra 169  NOK
DAB- och FM-radio
2 199  NOK
TEGERA
Størrelse 10
Fra 15  NOK
Gloves Pro
flere størrelser
Fra 149  NOK
5  NOK
15  NOK
TEGERA
29  NOK
Finnes i flere størrelser
49  NOK
15  NOK
Byggmax
Str. L, Sort
149  NOK
Flere størrelser
20  NOK
Gloves Pro
flere størrelser
Fra 34 95  NOK
Størrelse 9
Fra 30  NOK
Rimac
UP SVEISEBRILLER
145  NOK
Byggmax
Str. XXL, Sort
149  NOK
Justerbare armer, tonede glass. CE, EN 166
49 95  NOK