Varme

Å velge den rette metoden for oppvarming er et viktig valg å ta. Det finnes flere energikilder og velge mellom, og her kan du spare mye penger. Gjør du det helt selv, kan du spare enda mer penger. Velg din oppvarming fra Byggmax og vi hjelper deg gjøre det raskt, enkelt og billig.

Varm opp både ute og inne

Det finnes flere måter å varme opp boligen din på. Ved å bruke varmepumpe slipper du vedfyring som er med på å ødelegge inneluften med potensielt skadelig os. I tillegg bidrar en varmepumpe til å sirkulere luften bedre som fører til et bedre inneklima. Flere av varmepumpene våre kan også rense luften for støv og pollen, som gjør en stor forskjell for de som er allergiske. Har du terrasse eller uteplass kan terrassevarmer være en løsning. Da kan du sitte ute store deler av året uten å fryse, og det blir ekstra koselig på kveldene. Terrassevarmere finnes både i gass og elektrisk utgave. De kommer også i flere farger slik at du kan finne den som passer best hjemme hos deg.

Forleng utesesongen med en terrassevarmer

Dersom du har bestemt deg for å bruke en terrassevarmer til oppvarming, er det lurt å tenke litt på hvor du vil plassere den før du kjøper. Det finnes både frittstående og veggmonterte terrassevarmere. Har du tak over uteplassen, kan du velge en terrassevarmer for tak. Da er det enklere å henge den opp slik at du sparer plass. Det kan være lurt å tenke på hvilken strømkurs du vil benytte, slik at du ikke overbelaster kursen.

En varmepumpe vil forbedre ditt inneklima

Når det er sommer i Norge er det lett å glemme at det blir kaldt i landet vårt om vinteren. Men her er en varmepumpe løsningen for deg som vil ha varmere luft, friskt klima inne og god ventilasjon hele året. Da slipper du å løpe inn i badstuen om det blir for kaldt.
Hvis du vil bygge badstu er vi selvfølgelig behjelpelig med det også. Den må bygges i materiale som som tåler høye temperaturer og luftfuktighet, slik som asp. Ved god oppvarming reduserer du risikoen for frostskader i huset, og i røranlegget. Hvis du er uheldig har vi også frostvakt, og hvis du har en vedovn har vi selvfølgelig ved til salgs.

Gjør det selv, vi hjelper deg gjerne.

Vårt utvalg av oppvarming hjelper deg til å realisere drømmen om den perfekte bolig. Vi har alt du kan trenge, og instruksjoner for hvordan du kan gjøre det enkelt selv. Hos oss er gode råd gratis og vi kan hjelpe deg med alt fra gulvvarme til varmekabler.

filter-white Filter

34 Resultater

Sorter etter
Sekk 40l, bjørkved
78 95  NOK
8 mm, 16 kg
99 95  NOK
4kg
59 95  NOK
94 95  NOK
Miljøvennlig og hurtigvirkende
298  NOK
Hvit 100st
69 95  NOK
Malmbergs
Svart, 3200 W
1 399  NOK
Flere lengder
Fra 700  NOK
Swim & Fun
45.000 L, inkl. koblinger og kabler
21 879  NOK
Einhell
Svart, Rød, 1200, kW
2 399  NOK
AL-KO
Diameter: ¾ tommer
350  NOK
Swim & Fun
20.000 L, inkl. koblinger og kabler
14 539  NOK
AL-KO
Diameter: 1 tommer
770  NOK
Swim & Fun
5 695  NOK
Swim & Fun
6 195  NOK
Powerplus
15L
449  NOK
Boxer
18 L
449  NOK
Nordflam
Finnes i flere varianter
1 390  NOK
Nordflam
Finnes i flere varianter
790  NOK
Nordflam
Finnes i flere utførelser
Fra 1 790  NOK
Södra
6kg
45  NOK