Hage og utemiljø

Hvis du drømmer om å få hagen pen og vakker kan vi hjelpe! Vi har alt innenfor hagestell og dekor. Om du vil ha en plante eller trenger hjelp med bassenget kan vi ordne dette for deg!
Hos oss finner du spabad, drivhus, hagemøbler, hageredskaper og alt utstyret du kan trenge for at hagen skal bli det stedet du koser deg mest!

Hos Byggmax har vi alt du kan trenge til hagen!

Å planlegge hvordan hagen skal se ut er både spennende og underholdene. Det finnes så mye man kan gjøre. Hvis du bruker dekorstein eller markstein, er det mye du kan gjøre uten at du må vente på at noe skal gro. Vi har alt innenfor uteplassen om du vil bygge terrasse. Hva med en bålpanne for den ekstra kosen ute på kveldene? Og har du tak på terrassen er det ikke problem at det regner heller.

Start allerede i dag - så blir hagen klar til sesongstart!

Vi hos Byggmax tror du klarer det! Om du ønsker å sette opp et gjerde, en paviljong, terrasse eller om du bare vil bygge en bålplass har vi alt du trenger. Trenger du en bod til alle hageredskapene? Vi har alt du trenger til å få satt opp en bod også. Om naboens hund løper over i hagen din, kan vi selvfølgelig hjelpe deg med gjerde, og hvis vinden plager deg har vi flere levegger til terrassen.

Hagearbeid skal være gøy!

Hos oss finner du alle hagemaskiner du trenger til hagearbeid. For deg med mye plen har vi kraftige gressklippere til rimelige priser, vannslange med spreder og kantklippere som skal ta det meste. Inviter naboene til grillfest med ny gassgrill eller kullgrill, og vis frem din nye hage!

Våre bestselgere

Populære merker

Hageguide | ByggmaxHageguide | Byggmax