Hagemøbler og utemøbler

Vi har hagemøbler du trenger for å piffe opp både hagen og terrassen. Hos oss finner du plantemøbler, møbelgrupper, hagestoler, utebord, balkongmøbler, cafesett og mye mer.

Ingen hage uten hagemøbler

Når hagemøblene settes frem etter en lang vinter, ja da vet man at våren har kommet. Hagemøbler er hagens krydder. I tillegg til å være behagelige å sitte i når man nyter solnedgangen med et glass vin, tar de seg også godt ut i gresset eller på terrassen. Hva med å investere i en hammock? Det finnes ikke noe deiligere enn å vugge seg i søvn på late sommerdager. Alt du trenger er to trestammer eller påler som står et par meter fra hverandre. Har du ikke tilgang til dette kan hengekøya monteres i et tak eller en vegg ved hjelp av to øyeskruer. Om du vil ha mer skygge i hagen finns både parasoll og paviljong hos oss. Vi har også balkongmøbler og cafesett til balkongen. Balkongmøbler og cafesett er også bra hvis du har begrenset med plass på uteplassen. Det er ikke så mye som skal til for å lage sitt eget paradis.

Vedlikeholdsfrie hagemøbler av høy kvalitet

Våre trykkimpregnerte hagemøbler er så å si vedlikeholdsfrie. Likevel kan det være en fordel å male over med trebeskyttelsesolje en gang i blant. Ønsker du en litt mørkere farge på møblene, velger du en olje med pigmenter. Husk på at møblene kan trekke til seg fukt dersom de står på gress eller annet fuktig underlag. Da kan det være en idé å legge noen heller av stein på underlaget som møblene kan stå på. Byggmax tilbyr et bredt utvalg av heller og belegningsstein, som kan brukes til å skape et vakkert utemiljø i hagen. Vårt ønske er at du skal bli mest mulig fornøyd med resultatet, og kunne ha glede av det i mange år fremover.

Flotte hagemøbler kjøper du hos Byggmax

Dersom du trenger møbler som kan skape en positiv stemning i hagen, finner du det hos Byggmax. Vi tilbyr hagemøbler av høy kvalitet til gunstige priser.

filter-white Filter

295 Resultater

Sorter etter
Plus
12 295  NOK
Plus
3 795  NOK
Plus
Finnes i flere farger
Fra 8 495  NOK
Plus
Finnes i flere farger
Fra 4 395  NOK
Plus
4 395  NOK
Plus
8 995  NOK
Plus
23 895  NOK
Plus
11 095  NOK
Plus
Finnes i flere farger
Fra 8 995  NOK
Plus
Finnes i flere farger
Fra 9 695  NOK
Plus
21 195  NOK
Plus
Finnes i flere farger
Fra 5 195  NOK
Plus
18 495  NOK
Plus
16 995  NOK
Plus
15 995  NOK
Plus
4 995  NOK
Jabo
4 995  NOK
Plus
11 495  NOK