Prosjekt

Vi hjelper deg å lykkes med prosjektet

Vi har tatt frem hundretalls utførlige steg-for-steg guider som hjelper deg å lykkes, fra start til sluttresultat. Hvilket er ditt neste prosjekt? Velg kategori her nedenfor for å komme videre til guiderne. 

Skape en trivelig og praktisk utemiljø for årets alle sesonger. Bygg en ny bod, en vakker pergola eller fikse basseng til sommeren? Vi har guiderne du trenger for å lykkes!

På tide for totalrenovering eller fikse opp innendørs? Uansett hvor stort prosjektet ditt er, har vi guiderne som hjelper deg å lykkes. Så brette opp ermene, nå kjør vi!

På tide å bytte vinduer og dører hjemme? Her finner du guider og tips som hjelper deg å lykkes med montering, renovering og hva du skal tenke på før du kjøper nytt.

Store byggedrømmer eller er du bare sugen på å fikse opp litt hjemme? Her finner du guidene til riktig trevirke! Renover fasaden, fiks taket eller bli proff på isolasjon – vi hjelper deg med å realisere byggeprosjektene dine!

Sett farge på prosjektene dine! Med disse guiderne navigerer du gjennom maling prosjektet som hvilket proff som helst. Male fasad, vegg, vindu – vi hjelper deg å lykkes!

Her er alle guiderne til alt det der som skal fungere feilfritt i hjemmet – alt fra å installere avløp og fungerende ventilasjon til å montere et nytt toalett eller nytt strømuttak. Vi hjelper deg gjennom de vanligste prosjektene.