Utestoler

Slapp av i en hammock, sol deg i en solstol eller kos deg med en piknik i hagen ved et komplett benkebord. Du kan handle benk, hagestoler og andre hagemøbler billig og enkelt i vår nettbutikk.

Hvilke benkebord og benkesett passer best for deg?

En benk gir et sted du kan nyte av hagen din. Dessuten er en benk veldig dekorativ. Byggmax har mange alternativer å velge fra, slik at du kan finne det møbelet som passer best til din stil, din hage og ditt bruksområde. Benkebord finnes både for voksne og barn, og med eller uten ryggstø. Mange av benkesettene vi selger er produsert av trykkimpregnert tremateriale som gir super kvalitet og er både holdbare og bærekraftige. De varer lenge og det er et pluss med tanke på forbruksverdien og miljøaspektet. Dersom du passer på og tar vare på møbelet, kan benkebordet til og med stå ute året rundt. Du bestemmer selv.

Benkebordene er veldig sosiale og praktiske hagemøbler. Se for deg at du samler kompisgjengen før du skal på en konsert eller kamp, da er det hyggelig å kunne sitte samlet og prate før man skal videre. Eller hva med å ha et lite barneselskap i hagen med benkesett som er tilpasset barna, hvor de kan sitte å spise og drikke på hagestoler som passer deres høyde?

Bygg dine egne hagemøbler!

Vi kan også tilby råd og veiledning slik at du kan bygge dine egne benkebord og benkesett. Vi har lagt ut byggeprosjekt på nettsidene der vi gir steg-for-steg veiledning på hvordan du bygger dine egne møbler. Vi heier på deg og tror at du kan bygge mye mer enn du tror selv. Vi har for eksempel oppskriften på hvordan du kan bygge et langbord med benker der du kan samle familie og venner, det er bare å gå i gang. Og vi er her dersom du skulle trenge mer hjelp. Bare ta kontakt.

filter-white Filter

17 Resultater

Sorter etter
20  NOK
Plus
2 695  NOK
Wiksbo
8 195  NOK
Wiksbo
1 295  NOK
Plus
3 895  NOK
Wiksbo
1 295  NOK
Wiksbo
699  NOK
Wiksbo
4 995  NOK
Progarden
149  NOK
Wiksbo
599  NOK
Wiksbo
599  NOK
Wiksbo
3 195  NOK
Wiksbo
599  NOK
Wiksbo
599  NOK
Krifon
Aluminium, Sort
999  NOK
Krifon
12 kg
2 990  NOK
Krifon
5 kg
999  NOK