Trevirke

Hvis det bor en liten hobbysnekker i deg, anbefaler vi at du titter innom oss. Her finner du treverk, tips, råd og alle produktene du trenger til å fikse opp hjemme. Start oppussningen allerede i dag med hjelp fra Byggmax.

Treverk til alle byggeprosjekter

Har du en hund du vil holde inne eller en hund du vil holde ute bør du vurdere å bygge et gjerde. Du kan blant annet velge mellom et tradisjonelt gjerde og sveiset nett. Hvis barna har kaniner istedenfor hunder er ikke det noe problem da vi tilbyr billig hønsenetting, slik at du kan beskytte de mot farer i nabolaget. Har du tenkt å pusse opp fasaden bør du titte innom oss først. Vi har alle typer treverk som dekker alle behov. Om du trenger impregnert treverk eller oljet treverk har vi flere varianter. Sjekk nøye etter sopp og råte før du begynner. Når man pusser opp er det alltid lurt å gjøre grundig forarbeid slik at du kan spare deg for utgifter og ekstrajobb etterpå.

Slipp kreativiteten løs

Selv om du flyttet inn i drømmehjemmet er det mye som kan forandre seg på kort tid. Poden har vokst og vil at rommet skal se annerledes ut. Her kan du hente inspirasjon til veggpanel og annet du trenger til oppussningen. Kanskje du er en hobbysnekker som trenger treverk til et drømmeprosjekt. Byggmax gjør det lett for deg å bygge avanserte løsninger. Ta deg en tur til oss og start snekringen i dag! Vi vet du har det som skal til for å lykkes.

Treverk av høy kvalitet finner du hos Byggmax

Treverk av solid kvalitet er noe som har vært viktig for oss siden oppstarten i 1993. Hvis du bor langt unna en av butikkene våre, kan vi gjerne levere varene hjem til deg.

Filter

426 Resultater

Sorter etter
Bergo
Finnes i flere farger
Fra 24 90  kr
Finns i flera färger
Fra 100  kr
Fibo
Finns i flera längder
Fra 320  kr
D-Profile
Finns i flera längder
Fra 69 95  kr
Stegu
125 58  kr /m2
Stegu
150 57  kr /m2
22 95  kr /m
34 45  kr /m
25 75  kr /m
21 75  kr /m
17 25  kr /m
9 95  kr /m
Fibo
Finns i flera längder
Fra 315  kr
Finns i flera färger
Fra 510  kr /m2
Finns i flera färger
Fra 130  kr