Trevirke

Hvis det bor en liten hobbysnekker i deg, anbefaler vi at du titter innom oss. Her finner du treverk, tips, råd og alle produktene du trenger til å fikse opp hjemme. Start oppussningen allerede i dag med hjelp fra Byggmax.

Trelast til alle byggeprosjekter

Har du en hund du vil holde inne eller en hund du vil holde ute bør du vurdere å bygge et gjerde. Du kan blant annet velge mellom et tradisjonelt gjerde og sveiset nett. Hvis barna har kaniner istedenfor hunder er ikke det noe problem da vi tilbyr billig hønsenetting, slik at du kan beskytte de mot farer i nabolaget. Har du tenkt å pusse opp fasaden bør du titte innom oss først. Vi har alle typer trelast som dekker alle behov. Om du trenger impregnert trelast eller oljet trelast har vi flere varianter. Sjekk nøye etter sopp og råte før du begynner. Når man pusser opp er det alltid lurt å gjøre grundig forarbeid slik at du kan spare deg for utgifter og ekstrajobb etterpå.

Slipp kreativiteten løs

Selv om du flyttet inn i drømmehjemmet er det mye som kan forandre seg på kort tid. Poden har vokst og vil at rommet skal se annerledes ut. Her kan du hente inspirasjon til veggpanel og annet du trenger til oppussningen. Kanskje du er en hobbysnekker som trenger treverk til et drømmeprosjekt. Byggmax gjør det lett for deg å bygge avanserte løsninger. Ta deg en tur til oss og start snekringen i dag! Vi vet du har det som skal til for å lykkes.

Treverk av høy kvalitet finner du hos Byggmax

Treverk av solid kvalitet er noe som har vært viktig for oss siden oppstarten i 1993. Hvis du bor langt unna en av butikkene våre, kan vi gjerne levere varene hjem til deg.

Filter

563 Resultater

Sorter etter
34 45  kr /m
9 95  kr /m
Stegu
125 58  kr /m2
17 25  kr /m
25 75  kr /m
Stegu
150 57  kr /m2
21 75  kr /m
589  kr /m2
Finnes i flere størrelser
Fra 169  kr
Kl. 1
Fra 10 85  kr /m
179  kr /m2
57 35  kr /m
19 85  kr /m
43 85  kr /m
949  kr
Har endespor
Fra 16 45  kr /m