Sykkelstativ

Kjøp sykkelstativ av god kvalitet fra Varax, slik at du kan parkere sykkelen! Vi har modeller av metall, med plass til både dine og hele familiens sykler. Plasser stativet på bakken, eller fest det i veggen. Sykkelstativ og annen hageoppbevaring finner du hos Byggmax.

Slik fester man sykkelstativet

Du kan enten plassere stativet på bakken eller feste det i veggen. Hvis du vil ha et veggmontert sykkelstativ, må du først undersøke at stativet kan festes i veggen. Det bør ha monteringshull som er tilpasset for å festes iv eggen. Deretter må du følge monteringsanvisningene. Hvis du trenger hjelp, kan du spørre oss. Hos Byggmax finner du også sykkelstativ som enkelt kan plasseres på bakken, og som ikke krever montering. Praktisk, enkelt og i tillegg til en god pris.

Vi har sykkelstativene som passer for deg

Vi har sykkelstativer i forskjellige størrelser og farger, slik at du kan velge det som passer best for deg. Alle sykkelstativene våre passer perfekt både i hagen og ved inngangsdøren. Vi har sykkelstativ av metall, men hvis du vil ha et stativ av tre i stedet, kan du bygge ditt eget sykkelstativ ved hjelp av treverk fra Byggmax. Ta en titt på gjør det selv-prosjektene våre for å få inspirasjon og starte på ditt eget prosjekt!

1 Result

Sorter etter
RKC
Finnes i flere utførelser
489  kr