Stein og grus

Hos Byggmax har vi et stort utvalg av stein til hage og hjem. Vi tilbyr mange forskjellige typer stein til mange ulike bruksområder. Om du trenger belegningsstein i innkjørselen eller vil legge grus på en gangvei bak huset har vi produktene du trenger. Stein kan brukes til fundament til grunnmur, blomsterbed, altan og masse mer. Hos Byggmax handler du raskt, enkelt og billig, enten på hjemmesiden eller i en av våre butikker.

Et bredt utvalg stein

Stein kan gjøre seg både i hage og innkjørsel, på trapp og altan. Byggmax tilbyr mange typer stein til ulike formål. Belegningsstein kan brukes til trappetrinn, på altan, gangvei, eller oppkjørsel. For å lage en støttemur skal du bruke murstein. Med vår murstein kan du få en støttemur i din egen design. Markstein er en populær steintype å bruke ute på grunn av sin lange holdbarhet. De består av betong og er enkle opp å jobbe med. Vil du dekorere ute, kan dekorstein være en mulighet. Dekorstein gir en ekstra piff på uteområdet eller gangstien mellom ulike områder på tomten. Vi har også et bredt utvalg av andre typer stein, som forskalingsblokker og kantstein. Størrelsen på steinene varierer fra type og bruksområde.

Belegningsstein i gårdsplassen og langs husvegg

Stein kan skape et flott inntrykk i hagen og gårdsplassen. Når du gjør arbeidet skikkelig kan arbeidet vare mange år uten særlig vedlikehold. Ved bruk av belegningsstein i innkjørselen er det viktig med et godt grunnarbeid. Etter at arealet er målt opp, starter du å grave. På parkeringsplassen bør det være ca 40 cm dypt, i motsetning til en gangsti som krever kun ca 20 cm dybde. Det er også lurt å grave 30 cm bredere enn det ferdige arealet skal bli, for å kunne lage en ordentlig kantavslutning. Å legge belegningsstein inntil husveggen gir ikke bare et fint inntrykk, men kan også motvirke at fukt kommer inn. Å legge steinheller i hagen kan også være med å gjøre det lille ekstra.

Bruksområde og vedlikehold

Har du en drøm å bygge noe helt selv? Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan man bruker steinene. Stein vil sette et fint preg på hagen din og mulighetene er mange. Hos oss får du kjøpt ugressduk, barkduk og dekorstein til blomsterbedet. Byggmax tilbyr også utstyr og materiale til støp og grunnmur. Markstein er en type stein som har lang levetid og krever minimalt med vedlikehold. Likevel kan det være litt behov for renhold av og til. Når du vasker markstein bør det være med kost og vann og ikke høytrykkspyler. For den kan ødelegge steinens ytterste lag. Kalken i steinen kan noen ganger vise seg i form av et gråhvitt belegg, dette kan enkelt fjernes ved å pensle overflaten med 20 % syre, eksempelvis saltsyre.

Velkommen til en hyggelig handel

Vi hos Byggmax vil gjerne hjelpe deg med å finne alle produktene du trenger for ditt uteprosjek eller inneprosjekt. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig stein og utstyret du trenger. Ta turen innom for en hyggelig prat og handel!

Filter

118 Resultater

Sorter etter
99 95  kr
59 95  kr
Multiblokk
48 95  kr
Fiskars
189  kr
Finnes i forskjellige størrelser
Fra 50 34  kr
Adda
79 95  kr
Multiblokk
Fra 26 95  kr
Fra 24 95  kr
Multiblokk
34 95  kr
295 95  kr /m2
Multiblokk
48 95  kr
Wiksbo
2 195  kr
Fra 98 95  kr
Multiblokk
69 95  kr
Multiblokk
49 95  kr
Orthex
79 95  kr
Multiblokk
48 95  kr
Multiblokk
38 95  kr
58 95  kr
Grå Struktur, 210X140X40, 2,65Kg
304 47  kr /m2