Takplater

Takplater og andre takbelegg i metall gir god beskyttelse mot vær og vind og er relativt enkle å legge. Hos Byggmax har vi gode priser på takplater.

Et lett og takknemlig materiale

Metall har lenge vært et populært takbeleggsmateriale for økonomibygninger. Hos Byggmax finner du også produkter som er estetisk tiltalende og derfor passer godt til vanlige bolighus. Takpanneplater er et materiale som ligner de klassiske teglsteinene og som vi har i flere farger. Å legge tak er faktisk enklere enn mange tror. Dette gjelder spesielt hvis man velger takplater fordi det er et materiale med lav vekt. Ved nybygg betyr valget av å kle taket med metall at man kan bygge huset på en mer kostnadseffektiv måte siden det ikke trenger å bære like store vekter som et hus med takstein.

Kjøp takplater fra Byggmax

Til forskjell fra takstein kan ikke metallplater smuldre opp fordi materialet blir utsatt for kulde og temperaturforskjeller. Levetiden for et tak av metall kan være 50-60 år hvis det vedlikeholdes på riktig måte. Utfør vedlikeholdsbelegg på steder der fargen begynner å flasse av, hvis du ønsker at taket skal vare så lenge som mulig. Dette handler altså om en varig investering som gir deg veldig mye tak for pengene. Hos Byggmax har vi også alt du trenger for takavvanning samt møneplater, tetningsbånd, spesielle spiker og alt du trenger for å få på plass et tett metalltak på en så smidig måte som mulig. Takplater er et prisgunstig og holdbart takbeleggsmateriale som du finner hos oss på Byggmax. Spør oss gjerne om råd hvis du er usikker på om du kan legge det selv.

filter-white Filter

10 Resultater

Sorter etter
Lengde: 400 - 3550 mm Bredde: 1160 mm
Fra 299  NOK /m2
Aluwhite
Finnes i flere varianter
Fra 3 889  NOK
79 95  NOK
349  NOK
2000mm
89 95  NOK
Passer til alle takpanneprofiler, på øverste trinn kobles en innfesteskinne
229  NOK
Innfesteskinne brukes ved montering og innfesting av stigetrinn, og monteres på øverste trinnet
179  NOK
Passer til alle tak med betong-/tegelstein
229  NOK
Fra 249  NOK
0,4X1080X4000mm Sort TR20, dekkende bredde 1080mm, UTGÅENDE
280  NOK /m2