Gipsskrue

En hardgipsskrue brukes til gipsplater med harde kjerner. Hos Byggmax finner du både hardgipsskruer og vanlige gipsskruer i alle varianter. Vi hjelper deg med å finne de som passer best til ditt prosjekt.

Sett opp gipsplatene selv med riktige skruer

Holder du på med et byggeprosjekt som innebærer festing av gipsplater? Dette er ikke særlig vanskelig. Har du det rette utstyret kan resultatet bli riktig så bra. En gipsplateskrue er designet spesielt for å feste gipsplater. Hodet på skruen skal så langt inn i platen at det ikke stikker ut. Samtidig er det viktig at hodet ikke går så langt inn at kartongen brytes. Et smart tips er å feste en gipsskrue med momentinnstillingen på drillen. Da er du sikker på at alle skruene blir skrudd inn til den korrekte dybden i materialet. Videre gjelder tommelfingerregelen som sier at skruen skal være to ganger lengden av materialet som skal festes.

Vedlikeholdsfrie gipsskruer av høy kvalitet

Gipsskruer fra Byggmax er av høy kvalitet. De er elektrolytisk forsinket for å unngå rust, og det vil aldri være nødvendig å måtte bytte ut en gipsskrue. Dermed er du sikret at gipsplatene dine vil holde seg på plass i svært lang tid fremover. Dersom du fester gipsplater på badet, må du være klar over faren for muggskader. Det bør brukes en membran utenpå gipsplatene som kan avstøte vann. Hos Byggmax har vi membraner til dette formålet. Ta en titt på vårt store utvalg og finn den membranen som passer best til ditt prosjekt. Her finner du også driller med momentinnstilling til gunstige priser.

Få gipsplatene dine på plass med riktig gipsskrue fra Byggmax

En gipsskrue fra Byggmax er en vedlikeholdsfri skrue av høy kvalitet. Se vårt store utvalg til lave priser. Hos oss er alle velkomne, både hobbysnekkere og proffer.

filter-white Filter

8 Resultater

Sorter etter
30, 41, 51 mm
Fra 139  NOK
Fra 129  NOK
FZB, stål/tre
Fra 229  NOK
3,9X41mm kombi, sort, 700 stk
Fra 142  NOK
Fra 239  NOK
Finnes i flere størrelser
Fra 4 95  NOK
119  NOK
Fra 139  NOK