Hagetilbehør

Med hagetilbehør fra Byggmax har du det du trenger for å gjøre hagen din komplett. Postkasse, fasadedekor, vannspreder, eller flaggstang – vi kan tilby det meste.

Hagetilbehøret som gir en vakker hage

Dess mer velstelt hagen er, desto mer glede får du av den. En velstelt hage oppstår dessverre ikke av seg selv. Det kreves mye jobb for å vedlikeholde den. Heldigvis finnes det hagetilbehør som kan hjelpe til med å automatisere deler av den jobben. En vannspreder er et slikt hjelpemiddel. Den kan stå på i flere timer mens du kan holde på med noe helt annet. Visste du at den beste tiden å vanne gress og planter på er når det regner? Foretrekker du likevel å vanne manuelt har vi både sprute- og sprinklerpistoler. Sjekk også ut vårt store utvalg i hagedekor og postkasser. Du vil garantert finne flere produkter som kan passe inn på uteområdet ditt.

Hagetilbehør av høy kvalitet

Vårt hagetilbehør er av høy kvalitet og så og si vedlikeholdsfritt. Dette gjør at du vil få glede av det mange somre på rad. Mens vannsprederen tar seg av vanningen av plenen, har du frie hender til å ta tak i andre prosjekter. Trenger for eksempel huset eller terrassegulvet et nytt strøk med maling? Eller er du bare lei av den gamle fargen? På Byggmax får du også utendørsmaling av høy kvalitet fra kjente merkevarer. Vi har som mål at du skal lykkes med dine drømmer. Med vår kunnskap og hjelp klarer alle å skape noe fint for seg selv.

Hagetilbehør kjøper du hos Byggmax

Hagetilbehør fra Byggmax trenger du for at hagen skal bli komplett. Vi har et bredt utvalg til gunstige priser. Trenger du tips og råd? Vi hjelper deg gjerne.

filter-white Filter

88 Resultater

Sorter etter
AL-KO
495  NOK
Bostik
199  NOK
169  NOK
Kirkedal
499  NOK
Wiksbo
99 95  NOK
Flere ulike varianter
Fra 50 995  NOK
Stanley
139  NOK
69 95  NOK
Green>it
15  NOK
39  NOK
Plus
9 995  NOK
Einhell
Svart, Rød
549  NOK
Plus
209  NOK
Laufen
4 299  NOK
Stanley
149  NOK
10  NOK
Habo
34 95  NOK
Plus
10 995  NOK
75  NOK
Plus
589  NOK
Jabo
229  NOK
Malmbergs
Hvit, sammenkobling av Zeta LED-skinner
25 95  NOK
Malmbergs
Hvit, sammenkobling av Zeta LED-skinner
25 95  NOK