Hagetilbehør

Med hagetilbehør fra Byggmax har du det du trenger for å gjøre hagen din komplett. Postkasse, fasadedekor, vannspreder, eller flaggstang – vi kan tilby det meste.

Hagetilbehøret som gir en vakker hage

Dess mer velstelt hagen er, desto mer glede får du av den. En velstelt hage oppstår dessverre ikke av seg selv. Det kreves mye jobb for å vedlikeholde den. Heldigvis finnes det hagetilbehør som kan hjelpe til med å automatisere deler av den jobben. En vannspreder er et slikt hjelpemiddel. Den kan stå på i flere timer mens du kan holde på med noe helt annet. Visste du at den beste tiden å vanne gress og planter på er når det regner? Foretrekker du likevel å vanne manuelt har vi både sprute- og sprinklerpistoler. Sjekk også ut vårt store utvalg i hagedekor og postkasser. Du vil garantert finne flere produkter som kan passe inn på uteområdet ditt.

Hagetilbehør av høy kvalitet

Vårt hagetilbehør er av høy kvalitet og så og si vedlikeholdsfritt. Dette gjør at du vil få glede av det mange somre på rad. Mens vannsprederen tar seg av vanningen av plenen, har du frie hender til å ta tak i andre prosjekter. Trenger for eksempel huset eller terrassegulvet et nytt strøk med maling? Eller er du bare lei av den gamle fargen? På Byggmax får du også utendørsmaling av høy kvalitet fra kjente merkevarer. Vi har som mål at du skal lykkes med dine drømmer. Med vår kunnskap og hjelp klarer alle å skape noe fint for seg selv.

Hagetilbehør kjøper du hos Byggmax

Hagetilbehør fra Byggmax trenger du for at hagen skal bli komplett. Vi har et bredt utvalg til gunstige priser. Trenger du tips og råd? Vi hjelper deg gjerne.

Filter

154 Resultater

Sorter etter
Hortus
Finns i flera utföranden
Fra 5 099  kr
149  kr
Hortus
furu, 8 st stolpar + skruvar
529  kr
Hortus
Finns i flera storlekar
Fra 1 299  kr
Alberts
92 95  kr
Fiskars
189  kr
1  kr
Adda
1 liter / 5 liter
319  kr
AL-KO
495  kr
Dolle
Finnes i flere utførelser
Fra 4 066  kr
Einhell
Svart, Rød, 550, kW
3 199  kr
999  kr
Bostik
199  kr
Einhell
Svart, Rød, 1500, kW
4 199  kr
169  kr
RKC
Finnes i flere utførelser
Fra 3 989  kr
Habo
311 96  kr
69 95  kr