Ventiler

Et godt inneklima krever at boligen har mulighet for å få inn frisk luft med en ventil. Velg fra vårt brede sortiment, som blant annet består av flere varianter tallerkenventil, friskluftventil og klaffventil.

Bestill ventil, monter og bedre inneklimaet

Dagens boliger er for det meste godt isolerte. Dette fører til lavere strømregninger og en mer behagelig romtemperatur i alle typer vær. Det en ofte får for lite av inn i boligen er en jevn tilførsel av frisk luft. Den friske luften er viktig for et godt inneklima og spesielt gjelder dette i våtrom. Poenget er å få inn frisk luft uten at boligen blir kjølt ned, og det kan man fikse med ventiler. Ventilene kan monteres i nybygg eller i eldre boliger. Det er bare å finne den varianten som passer hos deg. Det er for eksempel en smal sak å installere en teleskopventil. Er veggen din tykkere enn målet på ventilen, fikses dette raskt med en løs forlenger.

Kvalitet fra Byggmax

I utvalget vårt av ventiler finner du alle typer, fra den klassiske klaffeventilen til garasjeventiler. Alle produktene er produsert i beste kvalitet og med tanke på en lang levetid. Ikke bare finner du de klassiske, hvite ventilfargene i plast, men vi kan også tilby dem i aluminium. Det gir deg mange muligheter til å velge, slik at de passer til ditt interiør eller boligens utside. Har du planer om å pusse opp bad, vaskerom eller kjøkken bør en tenke over at dette er rom der luften ofte blir fuktig. Vi hjelper deg med å finne alt du trenger.

Godt inneklima starter med ventiler fra Byggmax

Ventiler kan du selv montere. Vi gir deg kvaliteten og den gunstige prisen. Ta gjerne kontakt om du trenger tips eller hjelp.

filter-white Filter

54 Resultater

Sorter etter
Flexit
Finns i flera utföranden
Fra 118 04  NOK
Valkoinen
199  NOK
Flexit
Finns i flera storlekar
Fra 110 05  NOK
Flere ulike varianter
Fra 149  NOK
Flere ulike varianter
Fra 269  NOK
365  NOK
Flere ulike varianter
Fra 149  NOK
220  NOK
259  NOK
150  NOK
Fra 229  NOK
Malmbergs
Hvit, 100 mm
164  NOK
Flere ulike varianter
Fra 79 95  NOK
139  NOK
129  NOK
119  NOK
139  NOK
Malmbergs
Hvit, 100 mm
169  NOK
24 95  NOK