Innredning

Innemiljøet er viktig for trivsel for både store og små. Enten du har en liten leilighet eller et stort hus er det mye du kan gjøre selv for å gi ditt hjem det lille ekstra. Alt du trenger for oppussing og innredning av hjemmet finner du hos Byggmax.

Alt til hjemmet på et sted

I løpet av et døgn tilbringer de fleste mye tid innendørs. Det er derfor viktig at man trives med både interiør, farger, innredning og utforming. Hos Byggmax finner du det som trengs for å skape ditt drømmehjem. Et stort utvalg tapet med forskjellige farger og mønstre, flere vegg til vegg tepper og panel til innendørs bruk. Trapper av ulike typer finner du også hos oss. Nye møbler gjør mye for innemiljøet, og vi tilbyr flere typer innredning. Vil du gi hjemmet det lille ekstra kan du også gå til innkjøp av fasadeflis. Start planleggingen i dag og la produktene fra Byggmax hjelpe deg på vei!

Sesongvarer har vi også!

Trenger du juletre eller juletrepynt har vi det og. Byggmax har alltid et stort utvalg av sesongvarer som for eksempel juletrelys. Vi har flere varianter av julepynt som vi tar frem under sesong. Vi har julelys som fungerer ute og inne. Vedstativ har vi om du hugger din egen ved, hvis ikke kan du også kjøpe vedsekk hos oss. Om du har nesten alt, så fortvil ikke, vi kan hjelpe med de siste forberedelsene, som når du har glemt å kjøpe inn juletrestjerna.

Fordeler ved å gjøre det selv

Skap fine rom til barna med en morsom tapet med motiv og en ny seng. Både tapeter og seng til barnerom finner du hos oss. Kjøkkenet kan gis nytt liv med ny innredning og fliser over benkene. Alt til kjøkken finner du under kategorien kjøkken og husholdning. En lyskrone gir et flott preg over spisestuen og fine bordlamper kan være med på å gi det lille ekstra til huset eller leiligheten. Tenker du at en u-trapp kan være perfekt opp til takterrassen, eller er en u-trapp det som trengs ned til kjelleren så kan vi hjelpe med det og. Under oppussingen er det en fordel å ha ordentlig verktøy av god kvalitet, og dette får du selvfølgelig også kjøpt hos oss. Verktøy finner du forøvrig under kategorien verktøy og jernvare.

Byggmax - raskt, enkelt og billig

Hos oss får du kjøpt alt til hjemmet. Innredning, trapper, tapet osv. Du kan enkelt bestille dine varer her på Byggmax.no, eller du kan ta turen til nærmeste utsalgssted. Hos oss er det raskt, enkelt og billig å handle. Velkommen!

Våre bestselgere

Øvrige innrednings-kategorier

Populære merker