Gulvunderlag

Det er viktig å huske et godt gulvunderlag når man skal legge nytt gulv, men selvsagt finner man et godt utvalg av dette hos Byggmax.

Skal du legge gulv selv?

Skal du legge nytt gulv i huset eller leiligheten? Da er det viktig å først legge et gulvunderlag slik at du er sikker på at gulvet blir rett montert. Det er selvfølgelig viktig å ha riktig verktøy når man skal legge nytt gulv, og et monteringssett er også lurt å ha. Parkett- og laminatgulv kan du legge helt selv, da de klikkes sammen uten å festes til underlaget. Etter oppmåling og beskjæring er du klar til å legge gulv. Da trenger du ikke stort mer enn hammer, kiler og kloss! Husk at underlaget må være helt flatt, rent og tørt. For gode tips, besøk Byggmax.no og benytt deg av våre gode instruksjoner.

Underlagspapp og andre typer av gulvunderlag

Før du legger selve gulvet, bør du først legge et gulvunderlag. Du får selvsagt både kjøpt gulvunderlaget og selve gulvet hos Byggmax. Vi har mange ulike gulvunderlag for ulike typer av gulv. Mange velger å kjøpe underlagspapp, da dette er en rimelig løsning. Gulvpapp brukes som utjevning og trinnlydsdemping, eksempelvis mellom et tidligere gulv og det nye. Underlagspapp kan også benyttes som utjevningsmaterial om underlaget er ujevnt. I vårt sortiment finner du selvsagt også underlagsrull i XPS-materiale, korkmatte og underlagsfoam til en god penge. Uansett om du har parkett, laminat eller tregulv, så finner du et stort utvalg av gulvunderlag hos Byggmax.

Hos Byggmax finner du alt til et skikkelig gulvunderlag

Skal du legge nytt gulv og er på utkikk etter gulvunderlag? Både gulv og gulvunderlag finner du selvsagt hos Byggmax, som alltid gir god service på kjøpet.

filter-white Filter

8 Resultater

Sorter etter
Fra 239  NOK
Fra 659  NOK
Fra 179  NOK
199  NOK
Fra 399  NOK
429  NOK
369  NOK
Fra 199  NOK