Garasje og verksted

På Byggmax finner du alt du trenger for garasjen og verkstedet ditt. Har du lenge drømt om ditt eget verksted eller et rom der du kan dyrke hobbyen din? Vi på Byggmax hjelper deg med å ta tak i prosjektet.

En godt organisert arbeidsflate

Uansett om du vil bygge en helt ny garasje eller verksted, eller bare organisere eksisterende områder, har vi alt du trenger. Satse på rørholdere, avløp, hyllsystemer og verktøy fra Byggmax, slik at du har penger igjen til andre ting, selv etter at garasjen er ferdig. I godt planlagte arbeidsområder jobber du mye mer effektivt. Dette sparer deg både tid og penger på lang sikt. De fleste elementene i denne kategorien kan du enkelt montere selv. Spør oss gjerne om råd hvis du trenger å legge rør og installere avløp. Det er ofte enklere enn du kanskje tror.

Garasje, verksted og lager i ett

Med klesstenger, dekkstativer og praktiske oppbevaringsbokser kan du organisere garasjen din slik at den også fungerer som et lager der alt har sin faste plass. Dette skaper faktisk forutsetninger for bedre orden, selv i resten av huset, fordi du kan oppbevare for eksempel verktøy og rengjøringsutstyr som du ikke bruker så ofte i garasjen. Hvis du liker å jobbe med hendene, krever det ikke mye å lage en effektiv verksteddel i garasjen din. God belysning og en solid arbeidsbenk er kanskje det mest grunnleggende. Resten av innredningen tilpasser du etter hva du tror du vil gjøre i rommet. Hvis du ønsker tips og inspirasjon, har vi også en guide for hvordan du innreder et lager og en garasje.

Filter

140 Resultater

Sorter etter
Millarco
Finns i flera storlekar
Fra 76 30  kr
Millarco
Finns i flera modeller
Fra 153 30  kr
Millarco
Finns i flera storlekar
Fra 19 53  kr
Millarco
Finns i flera storlekar
Fra 132 30  kr
Millarco
Finns i flera färger
Fra 66 43  kr
Millarco
Finns i flera storlekar
Fra 32 83  kr