Takdusj og veggdusj

Etter en kald og vindfull vinterdag er det deilig å komme hjem og varme seg under en takdusj. Hos Byggmax finner du et stort utvalg av takdusjer og takdusjsett fra flere forskjellige merker. Vil du ha en takdusj i svart, messing, gull eller bronse? Hos oss finner du flere farger og modeller å velge mellom.

En takdusj gir en avkoblende opplevelse

En takdusj gir en deilig og avslappet dusjopplevelse som minner om å stå under en foss. De fleste takdusjsettene har også en hånddusj, slik at du kan variere hvordan du vil dusje. Du kan velge mellom runde og firkantede modeller avhengig av hvilken design du liker best. En takdusj med stort og bredt hode gir en jevn og behagelig vannstrøm og en deiligere dusjopplevelse. Med en takdusj kan du raskt skape et luksuriøst og moderne baderom.

Hvilken takdusj bør jeg velge?

Du finner takdusjer i forskjellige prisklasser avhengig av hva du er ute etter. Hos oss kan du kjøpe bare takdusjhode, altså takdusj uten blandebatteri, eller et helt sett med takdusj og blandebatteri. Flere av takdusjene våre selges med termostatbatteri. En termostatbatteri sørger for samme vanntemperatur mens du dusjer, uavhengig av om noen trekker ned i toalettet eller vasker opp, noe som gjør det til et godt og energieffektivt alternativ.

Kjøp takdusj hos Byggmax

En takdusj er et komfortabelt alternativ som skaper en mer luksuriøs atmosfære på baderommet. Kjøp dusj og tilbehør enkelt i Byggmax’ nettbutikk.

filter-white Filter

4 Resultater

Sorter etter
300  NOK
499  NOK
Grohe
4 099  NOK
Habo
Finnes i flere utførelser
Fra 255 60  NOK