Gulvvarme

Et gulvvarmesystem fra Byggmax vil gi deg en deilig varme under føttene. I tillegg er det med på å redusere hjemmets totale oppvarmingskostnader.

Gulvvarme gir en deilig og naturlig oppvarming

Oppvarming av gulv er det beste alternativet for å varme opp et oppholdsrom. Siden varm luft stiger, får man en naturlig varmesirkulasjon. Skal du legge gulvvarme på et bad eller andre våtrom stilles det høyere krav. Da er det lurt å få profesjonelle fagfolk til å hjelpe deg. I alle andre rom kan du legge gulvvarmen selv uten problemer. Alle kan klare det, men husk å lese instruksjonene nøye. Pass også på å ikke installere høyere effekt per kvadratmeter enn hva det er behov for. Gjør du dette kan temperatursvingningene bli for høye og en fare for overoppheting kan oppstå. Gulvvarmesystemene kan installeres under plastmatter, laminatgulv og tregulv.

Gulvarme av høy kvalitet legger du selv

Gulvvarme fra Byggmax er en enkel måte å få en deilig varme i oppholdsrommene på. Systemene er av god kvalitet og trenger ikke noe form for vedlikehold. Legger du kablene på riktig måte er du derfor sikret god varme i mange år fremover. Et tips for å få ned varmetapet, og dermed strømregningen, er å legge fuktsperrer og god isolasjon under varmekablene. Da vil varmen kun ha mulighet til å stige oppover. Dette får du selvsagt her hos på Byggmax. Ta en titt på vårt utvalg for å finne det som passer best til ditt gulv. Et bad har som sagt høyere krav, og kablene må støpes inn i gulvet.

Finn alt du trenger for å sette opp din egen gulvvarme

Gulvvarme fra Byggmax er av høy kvalitet og relativt enkelt å legge. Vi hjelper gjerne med tips og råd dersom det er noe du lurer på.

filter-white Filter

2 Resultater

Sorter etter
Malmbergs
Svart, 3200 W
1 399  NOK
Flere lengder
Fra 700  NOK