Utendørs belysning

En godt plassert utendørsbelysning gir gjestene en varm velkomst, samtidig som den gir økt sikkerhet. Hyggelige utendørslamper skaper en koselig atmosfære i hagen.

Test og velg utelamper

Hvis du synes det er vanskelig å se hvor du setter føttene utendørs, har du sannsynligvis forstått at det er nødvendig med god utendørsbelysning. Prøv å lyse med lommelykt på stedene der du planlegger å plassere utelamper, for å se om det er en god plassering. Det kan være på fasaden, ved inngangsdøren eller garasjen. Jordlamper i hagen er også stilig og praktisk. Husk at det er kontrasten mellom lys og mørke som er gir mest effekt. Lyset skal heller ikke virke blendende, verken for deg selv eller naboene. Koble gjerne hele utendørsbelysningen til en sensor som automatisk slår på all belysning når det blir mørkt ute.

Vakker og funksjonell utendørsbelysning

Utendørs belysning bør først og fremst være funksjonell, og du skal kunne føle deg trygg. Den skal belyse ganger, trapper og inngang. Som dekorasjon kan du senere la et vakkert tre eller en busk bli opplyst. Skal du lage et helt system med jordlamper i hagen, er det nødvendig med en transformator. Ved å beregne summen av antall watt på lampene du velger, finner du deretter en tilsvarende transformator. I tillegg vil det være nødvendig med grenkoblinger og skjøteledninger. Hos oss på Byggmax finner du belysning som er laget for utendørs bruk og som tåler vind, regn og kulde. I vårt store utvalg finner du alt du trenger for å installere utendørsbelysning og utover dette alt du måtte trenge i hagen.

Kjøp rimelig utendørs belysning fra Byggmax

Finn alt du trenger for utendørsbelysningen, enkelt og rimelig hos Byggmax. I vårt store utvalg finner du det meste av det som en hjemmefikser trenger.

filter-white Filter

538 Resultater

Sorter etter
Malmbergs
250  NOK
Konstsmide
Fra 199  NOK
5  NOK
299  NOK
Malmbergs
Fra 429  NOK
Canopia
2 231  NOK
440  NOK
Malmbergs
Fra 399  NOK
Konstsmide
Finnes i flere farger
Fra 3 289  NOK
Konstsmide
1 059  NOK
Konstsmide
487  NOK
Konstsmide
2 431  NOK
Konstsmide
Finnes i flere utførelser
Fra 1 839  NOK
Konstsmide
Finnes i flere størrelser
Fra 1 439  NOK
Konstsmide
Finnes i flere farger
Fra 2 209  NOK
Konstsmide
Finnes i flere farger
Fra 1 239  NOK
Konstsmide
Finnes i flere farger
Fra 2 619  NOK