Plastplater

Plastplater gir mange muligheter både innendørs og utendørs. Bygg ditt eget drivhus, en sikkerhetsport eller skap en smart romdeler av plastplater. Finn plastplater til prosjektet ditt hos Byggmax.

Er akrylplater og plastplater det samme?

Akrylplater er plastplater som er laget av akrylplast. Det kan hende du har hørt om Plexiglassplater? Det er et varemerkenavn på plastplater av akrylplast. Plastplater av akrylplast er gjennomsiktige, slagfaste og har god motstandskraft mot sol, vær og vind. Siden plastplaten er gjennomsiktige, ligner de på glass, men de er lettere og mer holdbare.

Bruke plastplater

Plastplater er et veldig praktisk materiale å jobbe med. Du kan for eksempel lime, bore, skjære og sage i plastplatene, og du kan til og med varme dem opp og forme dem slik du vil. Det gjør at du i tillegg kan lage dine egne møbler av plastplatene, for eksempel stolseter og et salongbord. Hvis du ikke vil lage møbler, kan du lage en vindskjerm til balkongen, en sprutbeskyttelse til kjøkkenet eller et vindu til lekehuset. Den største fordelen med plastplater er nemlig helt klart at de har mange bruksområder både innendørs og utendørs.

Kjøp plastplater til gode priser hos Byggmax

Uansett hva du vil bruke plastplater til, finner du dem hos Byggmax. Vi har plastplater og andre byggplater av god kvalitet i forskjellige størrelser. Bestill plastplatene dine trygt og enkelt på nettstedet vårt, eller besøk en av Byggmax-butikkene våre.

filter-white Filter

1 Result

Sorter etter
Gop
Finnes i flere varianter
Fra 219  NOK