Svømmebasseng

Å ha et eget basseng i hagen er ikke lenger forbeholdt de rike. Hvis du noen gang har tenkt at det kunne vært kult med et eget svømmebasseng hjemme, så er det på høy tid at du sjekker ut Byggmax nye utvalg av rimelige basseng og tilbehør i høy kvalitet. Velg om du ønsker et basseng som plasseres oppå jorden eller et som er gravd ned. Vi har mange ulike basseng å velge mellom.
b

Basseng betyr feriestemning

De aller fleste bruker fellesbetegnelsen basseng når de skal snakke om «det store blå badekaret» man oftest ser når man besøker en offentlig badehall eller når man er på ferie i Syden. Men det er blitt veldig vanlig å ha basseng også ute i norske hager, selv om de ofte da er noe mindre i størrelse. Med et eget basseng i hagen forlenger man sommeren og skaper feriefølelse også utover selve fellesferien. Det finnes mange forskjellige typer basseng, slik at du skal kunne finne et som passer hjemme i din hage.
b

Badebasseng til hele familien

Å høre barnas frydefulle skrål og forventninger når du trekker duken av badebassenget er fantastisk! Det er lite som trumfer et badebasseng i hagen når du er et barn. Bor du i et område der barna dine har mange lekekamerater vil det fort bli en del besøkende også, men det vil barna dine synes bare er gøy. Når det er sagt er det ikke bare barna som setter pris på et badebasseng og muligheten til en avkjølende dukkert når solen steker. Et lite poolparty er det få som sier nei takk til, og du kan fort få besøk av familie og venner også. Spesielt når været er på sitt beste.
b

Svømmebasseng i hagen

Når man bruker ordet svømmebasseng betyr det ofte at man er på jakt etter et noe større basseng. Et svømmebasseng bør ha en lengde på minimum 6 meter, for at man skal kunne få tatt noen svømmetak. Men bortsett fra størrelsen og vannmengden er det liten eller ingen forskjell på bassengene.

filter-white Filter

11 Resultater

Sorter etter
Canopia
Finnes i flere størrelser
Fra 91 918  NOK
Jabo
795 x 395 x 30 x 0,5 mm
375  NOK
39  NOK
Pooltime
Finnes i flere varianter
Fra 88 900  NOK
Pooltime
Finnes i flere varianter
Fra 78 900  NOK
Pooltime
Finnes i flere varianter
Fra 68 900  NOK
Pooltime
Finns i flera varianter
Fra 92 900  NOK
Pooltime
Finnes i flere varianter
Fra 55 900  NOK
Pooltime
Finnes i flere varianter
Fra 98 900  NOK