Armering

Hos oss på Byggmax finner du armering til en god pris. Når du vil bygge et solidt gulv, trenger du et armeringsnett for å unngå sprekkdannelse og øke trekkfastheten. Hva blir ditt neste byggeprosjekt?

Er det på tide å bygge en garasje?

Hvis du vil parkere bilen innendørs, beskyttet mot vær og vind, er det kanskje på tide å bygge den garasjen du har drømt om? Her på Byggmax finner du alt du trenger for å bygge drømmegarasjen. Grunnmuren i en garasje støper du i betong, og riktig type armeringsjern for et holdbart gulv finnes her. Hvis armeringen er for nær overflaten, vil jernet ruste over tid, men vi hjelper deg med å velge avstandsklosser av riktig størrelse. For å begynne på grunnmuren, legg ut EPS-blokkene dine med start i hjørnene som du har merket av med snor på forhånd. Byggmax har grått materiale som ikke blender i solen og som også isolerer mot vinterkulden.

Å legge til en terrasse er lykken

Å bygge en terrasse kan være et spennende prosjekt som ikke krever et helstøpt gulv - den kan bygges på betongfundamenter. Hvis fundamentene er tykkere enn 15 cm, bør du ha armering, flere jern for tykkere fundament. Et jern bør være i midten og deretter flere nærmere fundamentets ytre kant. Hvis jernene er for nær overflaten, vil armeringen ruste, og hvis de er for langt inne, vil betongen sprekke og de vil begynne å ruste senere i stedet. Når fundamentene er klare, er det på tide å kjøpe lekter og terrassebord. Impregner med god impregneringsolje, ta et skritt tilbake og beundre verket. Nå er det på tide å sitte på din nye terrasse og nyte et velutført arbeid.

Armering for alle typer jobber fra Byggmax

Når du kjøper armering fra Byggmax, kan du stole på at produktene er av høyeste kvalitet og til beste pris.

filter-white Filter

11 Resultater

Sorter etter
Fra 219  NOK
Fra 389  NOK
115  NOK
1100X760X75X75X2mm galv
99 95  NOK
75 95  NOK
139  NOK
Pintos
1stk
2 95  NOK
149  NOK
269  NOK
88 95  NOK