Innendørs belysning

Hos oss på Byggmax finner du et stort utvalg av innendørsbelysning til gode priser. Forvandle hjemmet ditt med stilige, fantasifulle og stemningsfulle lamper til alle rommene dine. Med små midler kan du få store resultater.

Lys opp og skap atmosfære i hjemmet

Å ha mange lyskilder er viktig i våre nordiske hjem - spesielt i lange vintermåneder når mangel på sollys stadig gjør seg gjeldende. Det er mange forskjellige måter å skape både praktisk og stemningsfull belysning i hjemmet. Med riktig innendørsbelysning i de riktige rommene kan du også få best mulig utnyttelse ut av rommet. Sterke lysrør passer godt over vasken på badet eller over en kjøkkenbenk, mens små og stilige spotlights kan brukes til å skape stemning i hjørner og tak i gangen. Installer diskrete plafonder i stuen eller soverommet slik at du har mulighet for sterkt lys, men suppler deretter med mindre innendørs lamper med en varm glød som gjør rommene dine koselige og hyggelige.

Skap uventede lyskilder

Innendørs belysning kan brukes på mange måter i hjemmet ditt. Det er delvis dekorativt med stilige lamper og en fin lysstrøm, men selvfølgelig må belysningen også være funksjonell. Du kan installere innendørs belysning i mange forskjellige former for å passe inn i hjemmet ditt. Lys opp malerier og bilder med lister av LED-lys og LED-belysning innendørs, eller plasser små spotlights i bokhyllen, bak TV-en eller i stikkontakter. Koble til en dimmer og juster lysstyrken slik at du alltid har en behagelig glød. Hos oss på Byggmax finner du alle former for installasjonsmateriell som gjør det enkelt å designe dine egne løsninger til en bedre pris. Gjør det personlig på egen hånd!

Kjøp innendørsbelysning fra Byggmax

Kjøp alle former for innendørsbelysning fra oss på Byggmax. Vi har enkle og stilige løsninger med mye inspirasjon til bedre priser!

Filter

158 Resultater

Sorter etter
WiZ
Finns i flera utföranden
Fra 688  kr
WiZ
Finns med olika antal
Fra 347  kr
Philips
Finns med olika antal
Fra 81  kr
95  kr
Malmbergs
199  kr
Malmbergs
479  kr
449  kr
20  kr
150  kr
97 95  kr
Malmbergs
199  kr
LED
1  kr
199  kr
Konstsmide
299  kr
Singelspot, hvit
150  kr
Malmbergs
379  kr