Innendørs belysning

Hos oss på Byggmax finner du et stort utvalg av innendørsbelysning til gode priser. Forvandle hjemmet ditt med stilige, fantasifulle og stemningsfulle lamper til alle rommene dine. Med små midler kan du få store resultater.

Lys opp og skap atmosfære i hjemmet

Å ha mange lyskilder er viktig i våre nordiske hjem - spesielt i lange vintermåneder når mangel på sollys stadig gjør seg gjeldende. Det er mange forskjellige måter å skape både praktisk og stemningsfull belysning i hjemmet. Med riktig innendørsbelysning i de riktige rommene kan du også få best mulig utnyttelse ut av rommet. Sterke lysrør passer godt over vasken på badet eller over en kjøkkenbenk, mens små og stilige spotlights kan brukes til å skape stemning i hjørner og tak i gangen. Installer diskrete plafonder i stuen eller soverommet slik at du har mulighet for sterkt lys, men suppler deretter med mindre innendørs lamper med en varm glød som gjør rommene dine koselige og hyggelige.

Skap uventede lyskilder

Innendørs belysning kan brukes på mange måter i hjemmet ditt. Det er delvis dekorativt med stilige lamper og en fin lysstrøm, men selvfølgelig må belysningen også være funksjonell. Du kan installere innendørs belysning i mange forskjellige former for å passe inn i hjemmet ditt. Lys opp malerier og bilder med lister av LED-lys og LED-belysning innendørs, eller plasser små spotlights i bokhyllen, bak TV-en eller i stikkontakter. Koble til en dimmer og juster lysstyrken slik at du alltid har en behagelig glød. Hos oss på Byggmax finner du alle former for installasjonsmateriell som gjør det enkelt å designe dine egne løsninger til en bedre pris. Gjør det personlig på egen hånd!

Kjøp innendørsbelysning fra Byggmax

Kjøp alle former for innendørsbelysning fra oss på Byggmax. Vi har enkle og stilige løsninger med mye inspirasjon til bedre priser!

filter-white Filter

158 Resultater

Sorter etter
449  NOK
20  NOK
150  NOK
97 95  NOK
60  NOK
100  NOK
KWB
Fra 49  NOK
100  NOK
400  NOK
Einhell
18V
599  NOK
75  NOK
30  NOK
Einhell
2 000 lm
799  NOK
150  NOK
Malmbergs
Finnes i flere farger
169  NOK
A
189  NOK
Malmbergs
Finnes i flere farger
Fra 229  NOK
Malmbergs
Finnes i flere farger
Fra 349  NOK
Malmbergs
Finnes i flere farger
Fra 599  NOK
Malmbergs
Finnes i flere farger
Fra 399  NOK
Malmbergs
Finnes i flere farger
Fra 449  NOK
Malmbergs
894  NOK