Gulv

Å legge gulv selv trenger ikke være vanskelig eller dyrt. På Byggmax har vi produktene og ikke minst ekspertisen til at du kan få drømmegulvet hjemme. Det trenger ikke å tømme lommeboken å legge nytt gulv. Byggmax har stort vareutvalg og alle gulvtyper du kan ønske deg. Om du ønsker deg parkett, laminat eller vinylgulv så har vi alt du trenger til en god pris.

Byggmax kan vise deg hvordan du legger gulvet

Har du aldri pusset opp noen ting og er kjent for å ha ti tommeltotter? Ikke noe problem, for Byggmax vil hjelpe deg hele veien. Hvis du aldri har lagt gulv før kan det være lurt å velge en enkel montering. På Byggmax jobber vi alt vi kan med å holde prisene lave. Alle våre gjør-det-selv gulv består selvsagt av høy kvalitet, og prisene våre gjør at du kan ta deg råd til å gjøre flere ting. Om du vil renovere uteplassen med plankegulv, legge gulvlister eller om du skal legge gulvvarme har Byggmax det du trenger!

Gulv som varer

Her på Byggmax har vi underlag i de fleste varianter, og du vil garantert finne drømmegulvet ditt hos oss. Gulv skal vare lenge, uansett om det er parkett, vinyl eller laminatgulv. Derfor er det viktig med riktig gulvpleie. Ulike typer gulv trenger ulik behandling, og her på Byggmax har vi lang erfaring med de pleieproduktene du trenger. Om gulvet skal legges ute er det viktig å huske at vær og vind sliter på treverket. Velg derfor et utegulv som er tilpasset klimaet der du bor, og husk produktene som får gulvet til å se bra ut- år etter år.

Velg riktig gulv til riktig romtype

Det er lurt å tenke på hvordan rommet skal brukes. Et gulv til badet eller et gulv på stuen krever andre materialer enn for eksempel et vaskerom. Men om du trenger tregulv til stuen, vegg til vegg teppe på barnerommet, eller fliskutter til badet så har du kommet til riktig sted. Vi på Byggmax har mange gode råd og tips til ditt nyeste prosjekt.

Puss opp hele huset med Byggmax

Byggmax gjør det enkelt for deg å pusse opp hele huset! Vi har alt du trenger til fornyelse av hjemmet til en billig penge. Vi hjelper deg med drømmen din! Vi har raske leveranser og gode tips for alt du trenger til gulvet! Velkommen.

 

643 Produkter

 1. Underlagsrull
  1,6mm 1,1x15m
  Underlagsrull
  Pris fra
  249   kr /st
 2. Underlagsfoam
  2mm, 1x15m
  Underlagsfoam
  Pris fra
  199   kr /st

643 Produkter