Gulv

Å legge gulv selv trenger ikke være vanskelig eller dyrt. På Byggmax har vi produktene og ikke minst ekspertisen til at du kan få drømmegulvet hjemme. Det trenger ikke å tømme lommeboken å legge nytt gulv. Byggmax har stort vareutvalg og alle gulvtyper du kan ønske deg. Om du ønsker deg parkett, laminat eller vinylgulv så har vi alt du trenger til en god pris.

Byggmax kan vise deg hvordan du legger gulvet

Har du aldri pusset opp noen ting og er kjent for å ha ti tommeltotter? Ikke noe problem, for Byggmax vil hjelpe deg hele veien. Hvis du aldri har lagt gulv før kan det være lurt å velge en enkel montering. På Byggmax jobber vi alt vi kan med å holde prisene lave. Alle våre gjør-det-selv gulv består selvsagt av høy kvalitet, og prisene våre gjør at du kan ta deg råd til å gjøre flere ting. Om du vil renovere uteplassen med plankegulv, eller om du skal legge gulvvarme har Byggmax det du trenger!

Gulv som varer

Her på Byggmax har vi underlag i de fleste varianter, og du vil garantert finne drømmegulvet ditt hos oss. Gulv skal vare lenge, uansett om det er parkett, vinyl eller laminatgulv. Derfor er det viktig med riktig gulvpleie. Ulike typer gulv trenger ulik behandling, og her på Byggmax har vi lang erfaring med de pleieproduktene du trenger. Om gulvet skal legges ute er det viktig å huske at vær og vind sliter på treverket. Velg derfor et utegulv som er tilpasset klimaet der du bor, og husk produktene som får gulvet til å se bra ut- år etter år.

Velg riktig gulv til riktig romtype

Det er lurt å tenke på hvordan rommet skal brukes. Et gulv til badet eller et gulv på stuen krever andre materialer enn for eksempel et vaskerom. Men om du trenger tregulv til stuen, vegg til vegg teppe på barnerommet, eller fliskutter til badet så har du kommet til riktig sted. Vi hos Byggmax har mange gode råd og tips til ditt nyeste prosjekt.

Puss opp hele huset med Byggmax

Byggmax gjør det enkelt for deg å pusse opp hele huset! Vi har alt du trenger til fornyelse av hjemmet til en billig penge. Vi hjelper deg med drømmen din! Vi har raske leveranser og gode tips for alt du trenger til gulvet! Velkommen.

 

647 Produkter

 1. Underlagsfoam
  2mm, 1x15m
  Underlagsfoam
  Pris fra
  189   kr /stk
 2. Nivålist
  8/31x1800mm
  Nivålist
  Pris fra
  139   kr /stk
 3. Underlagsrull
  1,6mm 1,1x15m
  Underlagsrull
  Pris fra
  219   kr /stk
 4. Gulvpapp
  Under gulv, 1x15m
  Gulvpapp
  Pris fra
  159   kr /stk
 5. Overgangslist
  23x1800 mm
  Overgangslist
  Pris fra
  99 95 kr /stk
 6. Trappelist
  23x15x1800 mm
  Trappelist
  Pris fra
  129   kr /stk
 7. Startkitt Barlinek
  Parkett
  Startkitt Barlinek
  Pris fra
  249   kr /stk
 8. Nivålist
  15/45X1800 20813
  Nivålist
  Pris fra
  179   kr /stk
 9. Overgangslist Eik
  Treim 38x1800mm, 21219
  Overgangslist Eik
  Pris fra
  299   kr /stk
 10. Overgangslist
  37,5x900mm
  Overgangslist
  Pris fra
  89 95 kr /stk

647 Produkter