Gulv

Går du rundt å drømmer om å legge nytt gulv? Det hjelper ikke å ha vakre møbler og lekkert interiør dersom gulvet ikke passer inn. Mange er overbevist om at det er vanskelig å legge selv, og at det tømmer lommeboka. Men velger du Byggmax så kan du selv legge det gulvet du alltid har drømt om – til en god pris.

Gulv til alle rom og uteplasser!
Her på Byggmax har vi underlag i mange varianter, og du vil garantert finne et gulv du liker! Når du har funnet drømmegulvet ditt og satt den siste listen på plass, da vil du helt sikkert sette pris på at gulvet holder seg like fint– år etter år. Derfor er det viktig med riktig gulvpleie. De ulike typene gulv krever ulike behandlinger, og vi har ekspertisen du trener for å finne de pleieproduktene som gulvet ditt trenger. Uteplassen er utsatt for vær og vind, og selv det mest solide treverket kan slites. Velg derfor et utegulv som er tilpasset klima der du bor.

Byggmax viser deg hvordan du legger gulvet
Dersom du skal begi deg ut på gulvlegging for første gang, så er det lurt å velge en enkel montering. Vi vet at budsjettet også spiller en rolle når valget skal tas, og derfor gjør vi på Byggmax alt det vi kan for å holde prisene nede. Alle våre gjør-det-selv gulv består selvsagt av høy kvalitet, og våre lave priser bidrar til at du kan ta deg råd til å gjøre flere ting. Renover uteplassen og forleng sommersesongen. Få ting er like herlig som å sette nakne føtter på et nylagt gulv! Det er enkelt å legge det selv, og du kan starte allerede i dag. Gjør uteplassen vakker og innbydende!

Velg riktig gulv til riktig romtype
Du kan velge mellom ulike materialer og utførelser, og det er lurt å tenke på hvordan rommet skal brukes. Det er mange farger og design og velge i dersom du ønsker parkett, men vær obs på du må velge riktig type overflatebehandling. Husk at noen overflater trenger sliping før de behandles for å oppnå det beste resultatet. Laminat har et enklere vedlikehold, og også her kan du velge mellom uttrykk. Ett bad og en stue krever andre typer gulv enn for eksempel et vaskerom. Dersom stua skal få seg et nytt tregulv, badet nye fliser og barnerommet et strøk med maling, så har du kommet til rett sted. Vi på Byggmax gir deg råd og tips når du skal fornye.

Puss opp hele huset med Byggmax
Byggmax gjør det enkelt for deg å pusse opp huset! Du finner alt det du trenger for å komme i gang, til en billig penge. Nå er det ingen flere unnskyldninger om ti tommeltotter– Vi hjelper deg. Vi har raske leveranser og gode tips for dine nye gulv.

609 Produkter

 1. Underlagsfoam
  2mm, 1x15m
  Underlagsfoam
  Pris fra
  189   kr /stk
 2. Nivålist
  8/31x1800mm
  Nivålist
  Pris fra
  139   kr /stk
 3. Underlagsrull
  1,6mm 1,1x15m
  Underlagsrull
  Pris fra
  219   kr /stk
 4. Underlagsskive
  3mm, 20x100cm, 10m totalt
  Underlagsskive
  Pris fra
  219   kr /stk
 5. Gulvpapp
  Under gulv, 1x15m
  Gulvpapp
  Pris fra
  159   kr /stk
 6. Overgangslist
  23x1800 mm
  Overgangslist
  Pris fra
  99 95 kr /stk
 7. Trappelist
  23x15x1800 mm
  Trappelist
  Pris fra
  129   kr /stk
 8. Startkitt Barlinek
  Parkett
  Startkitt Barlinek
  Pris fra
  249   kr /stk
 9. Nivålist
  15/45X1800 20813
  Nivålist
  Pris fra
  179   kr /stk
 10. Overgangslist Eik
  Treim 38x1800mm, 21219
  Overgangslist Eik
  Pris fra
  299   kr /stk
 11. Overgangslist
  37,5x900mm
  Overgangslist
  Pris fra
  89 95 kr /stk

609 Produkter