Gipsplater

Gipsplater er anvendelig i alle rom, også på bad. Her hos oss finner du gipsplate, takgipsplate og våtromsplate til gunstige priser og av god kvalitet.

Gipsplater for tak og vegg

Gipsplater og takgipsplate er etterhvert blitt et populært byggemateriale. Det er kanskje ikke så merkelig siden gipsplater egner seg både til maling, tapet samt under fliser. Dette er et dødt materiale og en får ikke bevegelse i underlag som kan skape sprekker eller småskader. Samtidig er det et lett materiale å jobbe med. Har du planer om å sette opp en ny vegg, eller kanskje du bygger nytt hus; en gipsplate fester du lett selv. Pass på at du er forsiktig med kanter og hjørner før montering, slik at platene ikke får skader. Bruk gipsskruer egnet til formålet når du skal feste dem.

Mange fordeler i en plate

Har man gipsplater på vegg og tak er det flere fordeler, enn bare det at de er enkle å sette opp. Gipsplatene benyttes også for å få bedre lydisolering og i brannskillevegger. Har du tenkt å lagre platene over tid skal du passe på at de ligger flatt og fuktfritt. Når du maler eller legger tapet på gipsplatene er grunnarbeidet det samme som ved plater av tre. Produktene vi leverer finnes i mange varianter, også produsert etter nyeste EU-standard. Trenger du hjelp til å finne ut hvilken av alle våre plater du trenger? Ta kontakt så hjelper vi deg, både med valg av gipsplater og hva du ellers trenger for å få jobben gjort.

Byggmax har gipsplater til ypperlige priser

Gipsplater og andre platemateriell til tak og vegg får du hos oss. Våre produkter får du i beste kvalitet og til gunstige priser. Vi er også behjelpelig med råd og tips.

filter-white Filter

5 Resultater

Sorter etter
-
Fra 119  NOK
Fra 99 95  NOK
145  NOK
Fra 129  NOK
Fra 179  NOK