Oppbevaring


Et bredt utvalg garderobeløsninger

En garderobe med god plass og riktig utforming kan være vanskelig å finne. Her hos Byggmax finner du materialer og produkter så du selv kan utforme og lage din egne unike garderobe spesielt tilpasset dine behov for oppbevaring. Vi tilbyr et bredt utvalg av skyvedører i ulike farger og mål, ulike hylleløsninger og andre ting som er nødvendig for å sette sammen garderober. Vi selger også ferdigstilte garderobeløsninger med gode muligheter for oppbevaring for de som måtte ønske det. Skyvedørene finnes i ulike materialer som for eksempel glass, speil, melamin, aluminium med mer. Her skal det finnes gode garderobeløsninger for de fleste!


Fordeler og pleie av garderobeløsningen

Det finnes flere fordeler med utforming av egen garderobeløsning. Du kan utforme garderoben akkurat slik som du vil ha den. Det finnes uendelige muligheter - garderobe under skråtak og egne valg av skyvedører for garderobeskap er noen av valgmulighetene du har. Du bestemmer materialet og hvordan det skal se ut. Vi er her for å hjelpe deg med resten.

Oppgradere garasjen en gang for alle!

Hyller kan brukes til så mangt, men mest til å få mer bruksrom. Vi har flere typer treverk du kan bygge hyller ut av og på Byggmax kan vi hjelpe deg med hvordan.
En hylle kan hjelpe deg med vinterutstyret som står i hjørnet eller en hylle for hageredskaper. Vi har også et bredt utvalg bokser med lokk som du kan bruke for å oppbevare tingene du ikke bruker så often.

Velkommen til en hyggelig handel hos Byggmax!

Byggmax har bred erfaring med garderobe- og oppbevaringsløsninger og om ønskelig får du selvfølgelig hjelp av en av våre ansatte. I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av produkter til garderobe og oppbevaring til billige priser. Hos oss er alle velkomne!

filter-white Filter

126 Resultater

Sorter etter
Finnes i flere bredder.
Fra 199  NOK
229  NOK
449  NOK
Habo
galvanisert stål
54 95  NOK
24 95  NOK
Millarco
499  NOK
599  NOK
Wiksbo
54 95  NOK
100x150 cm
15  NOK
Habo
45  NOK
249  NOK
-
galvanisert stål
64 95  NOK
Nordiska plast
Finnes i flere størrelser
Fra 99 95  NOK
Habo
149  NOK
219  NOK
Wiksbo
24 95  NOK
Nordiska plast
Finnes i flere størrelser
Fra 59 95  NOK
Habo
94 95  NOK