Grill

Griller av alle slag finner du hos Byggmax. Om du er på jakt etter en god og rimelig gassgrill, praktisk elgrill eller en god, gammeldags kulegrill, så finner du det du trenger hos oss. Hvis du skal på en rask tur og vil ha en enkel engangsgrill med deg, så finner du det også hos oss til spesielt gode priser. I sortimentet vårt finner du dessuten ildsted, stekeheller og mye godt grillutstyr og til hagen.

Når du skal kjøpe grill

Å kjøpe grill er noe mange synes er veldig trivelig. Vi nordmenn forbinder grilling med noe spesielt hyggelig. Det er som regel sommer og varmt, i tillegg til at vi ofte griller med familie og gode venner. Å kjøpe grill er derfor noe mange synes er både trivelig og gøy, og spørsmålet blir derfor mest; hva slags grill? Det finnes ingen fasit på dette, og det er ofte smak og behag. Vi har alle våre preferanser og gjerne på bakgrunn av tidligere erfaringer. Men her kommer noen fordeler og ulemper med de forskjellige grillene, så får du se om du er enige med oss i dette.

Med gassgrill går det raskt og enkelt

Hvis du har litt dårlig tid eller været kanskje ikke viser seg fra sin beste side, så er det raskt og enkelt å grille noen burgere og kjøtt på en gassgrill. Legger du inn litt aluminiumsfolie på innsiden av gassgrillen, så holder den seg også penere gjennom sesongen. I tillegg er det ofte flere brennere på en gassgrill og man kan dermed kontrollere varmen bedre. Det er derfor ofte lettere å kunne legge ferdig mat til siden, men samtidig holde maten varm frem til servering.

Kulegrill er fest

Med en liten kulegrill, eller kullgrill som mange kaller den, blir det skikkelig grillfest med den riktige grill stemningen. Det mener i hvert fall kulegrill-fantastene. Det tar lenger tid å få varmen på grillen, men når grillen er klar får du det beste kjøttet på en kulegrill. Smaken er uovertreffelig og lukten fra en kulegrill likeså. Det lukter sommer, rett og slett. Med en kulegrill er det også ingen rengjøring etterpå. Når du har kvittet deg med kullet er grillen klar til dyst på nå.

Engangsgrill er populært

Hvis du er på båttur og griller på en liten holme, så er sjansen stor for at det er mest praktisk med en liten engangsgrill. Engangsgrillen er lett å ta med seg under armen og enkel å starte opp. Med en liten engangsgrill kan du grille det meste, men forsøk likevel å ikke ha for mange typer kjøtt eller å ha marinert kjøttet for mye. Hvis det drypper for mye væske ned på grillen vil den miste temperaturen og det vil bli vanskelig å få temperaturen opp igjen. Sørg også for å få avkjølt engangsgrillen etter bruk og ta den deretter med deg til nærmeste søppelkasse. Tenk miljø når du griller.

Tilbehør til grillen

Griller du mye vil du oppleve at det er både gøyere og mer praktisk om du har det rette tilbehøret. I vårt sortiment finner du grillbord, grillrist, regulatorsett, grillkurver og mye mer. Se hva vi har å by på og gjør opplevelsen enda bedre neste gang du griller.

filter-white Filter

206 Resultater

Sorter etter
67 95  NOK
490  NOK
Ventura Design
Svart
399  NOK
Finnes i flere farger
Fra 7 995  NOK
Rimac
880  NOK
229  NOK
Skandivaror
59 95  NOK
Nordic Season
100  NOK
.
59  NOK
Gop
Finnes i flere varianter
Fra 999  NOK
Skandivaror
GRILLBRIKETTER 2,5KG
59 95  NOK
19  NOK
Muurikka
290  NOK
Fra 53 75  NOK
Ezetil
Soft cooling-teknikk, 12V uttak
150  NOK
Rimac
450  NOK
Vaello
499  NOK
Rimac
135  NOK
Bluegaz
439  NOK
985  NOK
Bluegaz
349  NOK
645  NOK
Rimac
420  NOK
Bluegaz
12 995  NOK
Rimac
485  NOK
ProQ
1 295  NOK