Mer for pengene hos Byggmax

For andre år på rad er Byggmax billigst på terrassebord 28x120, ifølge VG sin pristest.
Vær lur og kjøp byggevarene hos Byggmax – så får du penger til overs til andre ting.
Kanskje et fint utekjøkken eller et nytt sittehjørne til den nye terrassen din?


Du skal ha råd og mulighet til å virkeliggjøre dine byggedrømmer. Derfor har vi lave priser som tåler sammenligning.

Når du handler på Byggmax får du også bransjens beste kjøpsvilkår. Det fastslo Forbrukerrådet i en stort test i 2018. Visste du for eksempel at du får 365 dagers åpent kjøp i din Byggmax-butikk?
Les mer om våre prisundersøkelser og våre kjøpsvilkår nedenfor. 
For å få et riktig bilde av hva det faktisk koster å bygge en innervegg med panel, dro vi ut til fem ulike butikker og sjekket prisen.

Kvitteringene viser hva du som kunde betaler når du drar ut til butikken for å handle materialer. Vi kjøpte lekter, panel, OSB-plater, isolasjon, sokler og taklister. Det viste seg at det skilte mer enn 1000 kroner mellom den dyreste og den billigste aktøren - for de motsvarande varene.


innervegginnervegg

Resultatet

Vi er kjempeglade for at vi med denne undersøkelsen kan vise at vi står for det vi sier. Hos oss får du flere byggeprosjekter for pengene. Vi vil gjøre ditt byggeprosjekt enklere, billigere og bedre, og prisen er en måte for å komme dit. 

Testen ble gjennomført i butikker på Østlandet 22. august 2019

KvitteringarKvitteringar


Det finnes mange ulike prissammenligningsundersøkelser, men man kan ikke alltid stole på alle - så vi bestemte oss faktisk for å lage en selv.

I vår kvitteringssammenligningstest gikk vi i dybden for å virkelig se hva kunden faktisk betaler i kassen hos de ulike aktørene i markedet.
Altså - ingen underlige online-tilbud eller mega-salg som gjelder bare når det regner.


DiagramDiagram

Resultatet
Vi er kjempeglade for at det viste seg at Byggmax var billigst. Dette er virkelig en fin tilbakemelding for oss, siden vi alltid streber etter å gjøre byggeprosjekter enklere, billigere og bedre.
Vi har også bransjen beste kjøpsvilkår. Les mer om det lenger nede. 

Testen ble utført på Østlandet i uke 28, 2019.

KvitteringarKvitteringarVi er utrolig stolte over at Byggmax, i henhold til Forbrukerrådets test, har bygghandelens mest generøse kjøpsvilkår.  Vi vant med over 10 poeng! For å bli enda bedre har vi økt perioden for åpent kjøp fra 30 til 365 dager. Alt for å gjøre ditt byggeprosjekt enklere, billigere og bedre.

Les mer om våre kjøpsvilkår her.
Klikk her for å lese hele Forbrukerrådets test hvor Byggmax er kåret som vinner!