Baderom

Badet er en viktig del av huset, her både begynner og avslutter man dagen. Det er dermed en fordel at man trives på baderommet. Man har mange muligheter når det kommer til oppussing, og hos oss skal det finnes noe for enhver smak.

Baderommet ditt og akkurat slik du ønsker det

Byggmax tilbyr en rekke ulike produkter innen kategorien baderom. Både gulv- og baderomsfliser, dusj, blandere og wc samt mye mer. Gulvvarme er for mange en selvfølge å ha på badet. Å gå rundt på et behagelig og oppvarmet gulv er deilig. Hos oss finner du det som trengs for å få varme i gulvet; ulike typer gulvvarmeplater og varmegulv. Baderomsmøbler, baderomsinnredning og smart oppbevaring for badet har vi også et stort utvalg av. For eksempel skap til både vask og oppbevaring på badet, i ulike farger og utforminger samt ulike typer speil. Dusjkabinett i flere varianter, og om du ikke ønsker et helt dusjkabinett har vi også dusjvegger eller dusjhjørner. Her er det altså muligheter for mange unike og personlige kombinasjoner som kan bidra til å forme ditt bad akkurat slik du vil ha det.

Mye kan gjøres selv

Når man skal fornye baderommet, eventuelt bygge nytt, er det mye man kan gjøre selv, bortsett fra å bestemme hvordan det skal se ut. Mange tror for eksempel at det å montere WC/toalett kun er for erfarne eller profesjonelle, men det er det altså ikke. Dette kan man gjøre selv, og en bruksanvisning med steg-for-steg forklaringer følger med alle våre toaletter. Vi har både vegghengte og frittstående toaletter, og i tillegg ulike spyleknapper. Vi har også alt du trenger til avløp inne, for eksempel rør, muffer, vannlås og grenrør til kobling av diverse rør. Hvis du vil installere et badekar så får vi til det og! Man har mange valgmuligheter, og for deg som ønsker å gjøre det meste selv skal det absolutt være mulig å lage det perfekte bad helt på egenhånd.

Baderom og hjemmespa

Det er noe spesielt med det man har laget selv, og det samme gjelder nok med et bad man selv har stått for. Den største fordelen er vel at man selv kan bestemme sluttresultatet, og dermed være rimelig sikker på at man blir fornøyd. Sørg for god oppvarming gjennom varmekabler i gulvet, og god belysning enten i form av lamper eller spotter. Vi tilbyr det meste innenfor el- og belysning. Med en god dusj eller et badekar sammen med tente lys, er alt lagt til rette for et hjemmespa hvor man kan få et avbrekk fra hverdagen og nyte noen avslappende minutter eller timer.

filter-white Filter

448 Resultater

Sorter etter
1 199  NOK
Finnes i flere størrelser
Fra 195  NOK
Fra 195  NOK
Grohe
4 199  NOK
1 799  NOK
Inkludert brakett for veggmontering
Fra 899  NOK
Ifö
Hvit, sete i mykplast, S-lås
3 495  NOK
199  NOK
300  NOK
Grohe
Bly og nikkelfri
390  NOK
Hafsen
3 999  NOK
Adda
769  NOK
84 95  NOK
Grohe
249  NOK
Hafsen
1 799 10  NOK 1 999  NOK
500  NOK
499  NOK
Hafsen
899  NOK
Hafsen
2 899  NOK
Hafsen
1 199  NOK
Grohe
199  NOK
Laufen
2 799  NOK
100  NOK
129  NOK
349  NOK
299  NOK
99 95  NOK
Hafsen
Passer til servantskap fra Hafsen, hvit porselen
1 099  NOK
Hafsen
2 249 10  NOK 2 499  NOK