Tak

Taket beskytter huset ditt mot regn og vind og hjelper å holde på varmen, som er viktig i det norske klimaet. På Byggmax hjelper vi deg gjerne med takrenovering, for deg som er hjemmefikser og til deg som er proff. Vi blir gjerne med når du skal legge nytt tak eller pusse opp det gamle taket.

Legg nytt tak eller fiks opp det gamle

Selv om det kan regne og blåse hele året i landet vårt, er det viktig at du holder taket rent. To gode hjelpemiddel er en god stige og en høytrykkspyler. Vi har høytrykkspylere for proffer og for hjemmefiksere. En god stige til taket er viktig og her har vi vanlige stiger og utskyvbare stiger.  Hos oss finner du alt innenfor takrenovering fra takshingel til takrenner. Vi har også flere lure måter å sikre taket, har du tenkt over snøfanger eller fuglebånd til taket? Mulighetene er mange og vi har svarene.

Vi hjelper deg med taket ditt

I vårt store sortiment på Byggmax finner du flere ulike takshingel og takplater i flere nyanser, slik at du kan skape et pent og klassisk tak. Men våre takpanner er ikke bare pene å se på, de er slitesterke og holder i mange år. Taket ditt vil være klart for å takle regn, vind og vinter! Hva med et pent entrètak over inngangsdøren? Vi har flere versjoner å velge mellom hos Byggmax. Takpapp i flere varianter finner du også hos oss. Takpapp finnes i to hovedtyper. Den ene er ytterpapp og den andre er underlagspapp. Hvilket taket ditt behøver kommer blant annet an på takets helling. Husk bare å oppbevare rullene i vertikal posisjon.

Bli inspirert av oss når du skal legge tak

Å legge takstein trenger ikke være vanskelig i det hele tatt. Med Byggmax på laget legger du takstein som en proff på null komma niks. Takstein er dessuten det mest brukte takdekket. Vi har selvfølgelig tilbehøren du trenger for å legge takstein. La deg gjerne inspirere av våre gjør-det-selv filmer, vi viser deg akkurat hvordan du skal montere tak som holder seg vakkert i mange år. Har du lyst å sitte ute på altanen selv om det regner? Hvorfor ikke legge noen flotte takplater i plast som egner seg utmerket til dette, spesielt om du vil i tillegg ha lys gjennom altantaket.
Men hvis du ikke vil ha i plast har vi også flotte bølgeblikkplater som du kan bruke.

Velkommen til Byggmax!

Legg nytt tak med takstein, takplater eller renovere taket med produkter fra Byggmax. Hos oss finner du alt du kan trenge for å legge nytt tak, sette opp entrètak eller vil pusse opp det gamle taket. Vi har rask levering på alle våre varer og de ansatte kan hjelpe deg med råd eller tips.

filter-white Filter

198 Resultater

Sorter etter
Flere varianter
Fra 189  NOK /m2
Lengde: 400 - 3550 mm Bredde: 1160 mm
Fra 299  NOK /m2
Trebolit
1 190  NOK
Trebolit
1 190  NOK
Trebolit
549  NOK
bredde: 200/500 mm
Fra 249  NOK
459  NOK
69 95  NOK
349  NOK
349  NOK
79 95  NOK
599  NOK
5  NOK
89 95  NOK
5  NOK
79 95  NOK
Fra 129  NOK
5  NOK
5  NOK
5  NOK
5  NOK