Baderomsmøbler og baderomsskap

På Byggmax har vi mange ulike typer av baderomsmøbler. Baderomsskap, servanter og speil er noe av det vi tilbyr. Fargevalgene er fra det klassiske til det mer moderne. Uansett valg er du garantert kvalitet.

Vi har produktene - Du har evnene

Det er lite som slår et bad du har planlagt og satt opp selv. Benytt gjerne vår byggeplanlegger før du bestiller, den forenkler prosessen for deg. Legg inn mål på rommet og eventuelle dører og vinduer. Planleggeren gir deg et forslag på baderomsmøbler, kostnader og annet du trenger til monteringen. Produktene våre kommer med monteringsanvisning og dermed er det enkelt for deg å sette dem opp. Ha i mente at et godt baderom også bør ha både et speil og riktig belysning for å gi det riktige inntrykket. Du er velkommen til å ta kontakt med oss for gode råd og tips.

Byggmax lar deg velge selv

Det er viktig for oss at du får baderomsmøbler som passer deg og ditt behov. Derfor kan du velge enkeltstående produkter hos oss. Vi har for eksempel ulike typer av baderomsskap såsom servantskap og høyskap til badet. Et baderomsskap er perfekt for oppbevaring. Er ni en stor familie trenger ni kanskje et romslig høyskap til badet for å få plass med alle håndklær. En skal også ta høyde for at baderom ofte er fuktige på grunn av bruk av dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Ønsker du å unngå mugg eller andre fuktskader bør du installere en baderomsvifte som trekker ut fukt. Du finner flere typer her hos oss, også med sensorer og timer-innstilling. Et enkelt grep for et helsefremmende bad er noe du tjener på i mange år fremover.

Baderomsmøbler av høy kvalitet hos Byggmax

Baderomsmøbler til gunstige priser og av utmerket kvalitet. Er du i tvil om hva du trenger - kontakt oss, vi hjelper deg.

filter-white Filter

31 Resultater

Sorter etter
1 799  NOK
Høg
Finnes i flere størrelser
Fra 395  NOK
Hafsen
Finnes i flere farger
Fra 3 999  NOK
500  NOK
Hafsen
Finnes i flere farger
Fra 2 899  NOK
Laufen
2 799  NOK
129  NOK
Hafsen
3 399  NOK
Hafsen
Finnes i flere farger
Fra 2 499  NOK
Ifö
2 999  NOK
Ifö
Finnes i flere størrelser
Fra 3 299  NOK
Ifö
2 899  NOK
Cersanit
299  NOK
Cersanit
99  NOK
Ifö
2 199  NOK
Ifö
4 999  NOK
Fra 179  NOK
Cersanit
Finnes i flere farger
Fra 199  NOK
Hafsen
999  NOK
Beslagsboden
139  NOK
Beslagsboden
149  NOK
Hafsen
999  NOK
279  NOK