Fuge og fugemasse

Byggmax har fugemasser til alle mulige formål. Dersom du trenger en akrylmasse til å tette rundt vinduer og dører, har du kommet til rett plass.

Fuger er viktige for å unngå fuktskader

I rom som kjøkken, bad og vaskerom er det viktig å bruke fugemasser. Våtromssilikon er en fugemasse som forhindrer vann i å trenge inn mellom overganger. Å påføre den er veldig enkelt. Dersom det finnes gammel silikon fra før, fjernes denne med en tapetkniv. Sørg for at underlaget er rent for at den nye silikonen skal feste seg bedre. Hold fugemassepistolen i en 45 graders vinkel og påfør en jevn stripe, fra den ene enden til den andre. Generelt tar det en time før silikonen har herdet seg. Likevel bør man vente rundt en dag før man bruker dusjen, badekaret eller vasken. Gjør du fugingen på en god og nøyaktig måte, vil resultatet bli riktig så bra.

Fugemasser av høy kvalitet legger du selv

Kjøper du en fugemasse hos Byggmax, er du sikret et produkt av høy kvalitet. På toppen av det hele er de behandlet med antimugg. For deg betyr dette vedlikeholdsfrie fuger som vil holde tett i mange år fremover. I tillegg til vindskydd, er fugemasser en viktig bestanddel for god isolering, spesielt rundt dører og vinduer. En bra isolert bolig er med på å holde utgiftene til oppvarming nede. Dersom du legger fugene selv, vil du også kunne spare mye penger. Du behøver bare en fugemassepistol for å påføre fugene. En slik pistol får du selvsagt her hos Byggmax. Ta en titt på vårt store utvalg og finn den som passer best for deg.

Fugemasse for riktig tetning inne

En fugemasse tetter for både luft og vann. Byggmax har fugemasser til gunstige priser for alle formål. Hos oss er alle velkomne, både hobbysnekkere og proffer.

filter-white Filter

23 Resultater

Sorter etter
Midun Basic
Fra 58 95  NOK
Midun
300 ml, Svanemerket
44 95  NOK
Bostik
Fra 179  NOK
Midun Basic
Fra 17 95  NOK
Adda
Finnes i flere farger
Fra 59 95  NOK
Fra 429  NOK
Bostik
300 ml
74 95  NOK
Bostik
119  NOK
Styrenfri, hybridmørtel
Fra 329  NOK
Classen
MultiConnect -flislim tilpasset for bruk til vegg- og gulvplater, 5,5 kg
549  NOK /pakke
Bostik
Hvit, 290 ml
159  NOK
Bostik
159  NOK
Bostik
159  NOK
Bostik
159  NOK
400 ml
110  NOK
3 in 1
100  NOK
95  NOK
M3 stk, UTGÅENDE
89 95  NOK