Lån tilhengeren din hos Byggmax 

Hvor vil du hente tilhengeren din? -Vær oppmerksom på at du må laste ned USE4FREE-appen for å hente tilhengeren din.

3 timer gratis - Egne priser for ytterligere smarte tjenester

Last ned appen!

Appen er nøkkelen din, du henter og leverer tilhengeren din i USE4FREE-appen. Last den ned ved å skanne QR-koden eller via App Store og Google Play.

Byggmax

Use4Free håndterer utleien av Byggmax-tilhengere. Du kan forhånsreservere tilhengeren din via Appen eller låne den gratis når du er ved ett Byggmax varehus.

Use4Free

USE4FREE er en selvbetjeningsløsning med smart teknologi, som gjør det mulig for delingsøkonomien å maksimere brukeropplevelsen og forenkle tjenestene. Med appen vår kan du reservere, hente og levere USE4FREE-tilhengeren din i noen få enkle trinn - alt i en og samme app! Smartlåsløsningen vår er en suksess med over 100 000 gjør-det-selv-brukere i Skandinavia. Vi er glade for å bidra til et moderne samfunn der delingsøkonomien blir mer og mer vanlig. USE4FREE er en del av Brenderup Group, en av Europas ledende produsenter av tilhengere og lastesystemer. Våre produkter er tilgjengelige for både salg og utleie, og brukes av millioner av privatpersoner og bedrifter. Brenderup Group er markedsleder innen utleie av tilhengere i Skandinavia og har vært på markedet siden 1981. Vi tilbyr et bredt utvalg og de beste tilhengerne, der materialer og konstruksjon er basert på over 40 års erfaring med utleie.

Ofte stilte spørsmål

Hvis du har spørsmål, kan du bruke vår chat-bot på www.use4free.no

Forskjellige bookingsystemer for forskjellige butikker

Vær oppmerksom på at vi bruker forskjellige bookingsystemer for tilhengerutleie. Avhengig av hvilken butikk du ønsker å leie tilhenger i, kan bookingsystemet variere, under finner du en liste over aktuelle bookinglenker.

For booking i følgende butikker:
Ullensaker
Bærum
Kristiansand
Drammen

For booking i øvrige butikker:
Vi ses hos Byggmax! 

SläpvagnSläpvagn
 

Reserver tilhenger på nett – raskt, smidig og enkelt! 

Det er raskt, smidig og enkelt å handle hos Byggmax. Det merkes blant annet i de smarte drive in-systemene på anleggene våre. For å gjøre det enda smidigere for deg kan du låne tilhenger for å få byggevarene dine hjem enkelt, og raskt komme i gang med byggeprosjektet.  

Vil du forsikre deg om at det finnes en tilhenger ledig? Reserver i forveien på nett allerede før du besøker Byggmax. Du velger bare butikk og tidspunkt – og vips, tilhengeren er reservert.  

NB! For booking i følgende butikker:

  • Ullensaker
  • Bærum
  • Kristiansand

Reserver nå!


For øvrige butikker, Klikk her for å komme til reservasjonen.

Vi ses hos Byggmax!