Låser

Vi tilbyr låser, låskasser og låshus til en rimelige penge. Hos Byggmax finner du alt det du trenger for å installere en ny lås.

Føl deg trygg med ny lås

Trenger du en ny lås? Hos Byggmax finner du akkurat den låsen du trenger til å dekke ditt behov. Vi har et stort utvalg av forskjellige låser, inkludert hengelås. Det er viktig å låse både sykkel, postkasse og døren til huset for å sikre seg mot tyveri og innbrudd. Man burde investere i en kvalitetslås som ikke kan pirkes opp av tyver, hverken amatører eller profesjonelle. Når man låser døren, føler man med en gang en større trygghet i hverdagen. Av akkurat den grunn, er det å kjøpe en kvalitetslås en av de viktigste investeringene man gjør. Hos Byggmax finner du et stort utvalg.

Husk å olje låsen

Det er viktig å ta vare på låsene sine, det vil si at du må smøre dem med jevne mellomrom. Akkurat som dører, kan låser også lage en plagsom lyd hvis de ikke er oljet. En ny lås kan du helt enkelt kjøpe hos Byggmax, som har et stort utvalg av låser til alle behov. Det er også lurt å file opp flere kopier av nøkler til låsene, men man bør alltid oppbevare dem på et smart sted. For mange vil et nøkkelskap være et godt og rimelig alternativ. Dette kan du snekre selv med materialer du kjøper hos oss.

Sikre bolig og eiendeler med en rimelig kvalitetslås fra Byggmax

Byggmax byr på et stort utvalg låser, gode priser og fantastisk kundeservice. Kjøp din nye lås fra Byggmax i dag!

filter-white Filter

39 Resultater

Sorter etter
Flere ulike varianter
Fra 199  NOK
Habo
229  NOK
Habo
Fra 289  NOK
Habo
219  NOK
Habo
159  NOK
Habo
79 95  NOK
Beslagsboden
92  NOK
Habo
39 95  NOK
Habo
139  NOK
Beslagsboden
35  NOK
Habo
34 95  NOK
Habo
199  NOK
30  NOK
Habo
44 95  NOK
Habo
249  NOK
Habo
99 95  NOK
Habo
27 95  NOK
Beslagsboden
88  NOK
Habo
24 95  NOK
Beslagsboden
94  NOK
Beslagsboden
94  NOK
Beslagsboden
88  NOK
Habo
55 och 70mm
Fra 28  NOK