Drivhus

Har du en drøm om å være selvforsynt med grønnsaker, frukt og andre vekster? Da er et drivhus tingen. Vi har et godt utvalg av drivhus og tilbehør, alt fra potter til vanningssystemer. Vi har også plantejord, gjødsel og alle nødvendige redskaper som behøves, for å kunne drifte frukt- og grøntavdelingen i ditt nye drivhus.

Må du søke om å få bygge drivhus?

Vi tilbyr drivhus i alle størrelser og med bruksanvisningen som følger med er monteringen veldig enkel, selv for nybegynnere. I utgangspunktet trenger man ikke å søke om å føre opp et frittstående bygg som et drivhus ofte er, men det kan være reguleringer med tanke på f.eks. utnyttelse av tomtegraden der du bor, så sjekk alltid med kommunen du bor i, om du trenger å søke før du starter med å bygge et drivhus.

Hva skal drivhuset stå på?

Videre er det viktig å ha et skikkelig fundament som drivhuset kan stå på, for å unngå at det beveger seg om vinteren. Hos Byggmax får du alt du trenger for å sette opp et fint fundament av tre eller stein. Å grave ned til frostfri dybde og deretter lage et fundament av lecablokker er populært og enkelt. Det finnes også de som støper en hel såle, men mange støper også kun en ringmur drivhuset kan stå på.

Solide materialer som tåler kulde

Våre drivhus er laget i aluminium med enten plastplater eller glass i profilene. Disse materialene er av god kvalitet og vil overleve norske vintre uten problemer. Har man også sikret drivhuset på fast grunn, samt pyntet med slitesterk dekorstein, har man en vakker oase i hagen som man vil ha glede av i mange år. Kjøp gjerne noen fine stoler og et bord, og bruk det som en hagestue. Tenk for en deilig følelse det er å sitte inne i varmen med en kopp kaffe, sammen med dine grønne venner, og høre regndråpene tromme på taket.

Flotte drivhus i ulike størrelser fra Byggmax

Drivhus gir glede, liv og varme. De er enkle å sette opp og krever lite vedlikehold. Byggmax har mange varianter, utstyret for å pleie plantene og alt annet du trenger til hagen din.

Filter

46 Resultater

Sorter etter
Halls
Finnes i flere størrelser
Fra 9 999  kr
Grönt Fokus
Finnes i flere utførelser
Fra 7 299  kr
Grönt Fokus
Finnes i flere utførelser
Fra 13 199  kr
Canopia
Finnes i flere størrelser
Fra 54 823  kr
Canopia
23 592  kr
Canopia
Finnes i flere varianter
Fra 6 821  kr
Canopia
Finnes i flere varianter
Fra 14 275  kr
Canopia
Finnes i flere størrelser
Fra 14 275  kr
Canopia
Finnes i flere størrelser
Fra 24 213  kr
Canopia
Finnes i flere varianter
Fra 7 690  kr
Canopia
68 315  kr
Canopia
17 380  kr
Canopia
31 797  kr
Canopia
6 696  kr