BASSENGVARMEPUMPE INVERTER 11KW SWIM & FUN

Inverter varmepumpe, 15-60 m3, WiFi
ART.NR: 6440046
Bassengvarmepumpe Invertervarmepumpe Wi-Fi metall 11 kW
Vis mer
st
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

BASSENGVARMEPUMPE INVERTER 11KW SWIM & FUN

Bassengvarmepumpe Invertervarmepumpe Wi-Fi metall 11 kW
Nest etter solenergi, som er en gratis, men upålitelig varmekilde, er en bassengvarmepumpe både den mest miljøvennlige og den rimeligste formen for oppvarming av bassenget. Men en varmepumpe har én stor fordel sammenlignet med solenergi: Du kan stole på at vannet blir varmt i de periodene du vil – og at det holder en konstant temperatur som du selv velger.
Denne varmepumpen er en toppmodell av rustfritt stål, og den har kompressor fra den velkjente japanske produsenten Toshiba. Toppmodellen har et skap av rustfritt stål som leverer en effekt på opptil 16 ganger energiforbruket (COP) takke tvære japansk inverterteknologi.

Wi-Fi-teknologi – varm opp bassenget når du vil!
Med en varmepumpe forlenger du badesesongen. Med den innovative Wi-Fi-teknologien kan du varme opp bassenget selv om du ikke er hjemme – du trenger bare å være koblet til et Wi-Fi-nettverk. Du kan altså slå på oppvarmingen av bassenget mens du er på jobb. Og så kan du og familien hoppe ut i et oppvarmet basseng når dere kommer hjem etter en stressende dag. Det gjør det utrolig fleksibelt og gir mange flere timer som man kan nyte bassenget på, uten at man må vente på at vannet skal oppnå ønsket temperatur.
Den smarte Wi-Fi-funksjonen er også praktisk hvis du for eksempel har svømmebasseng på hytta. Du kan slå på varmepumpen når du er hjemme, slik at familien kan hoppe i det deilige varme vannet når dere komme fram.

Heat Booster Inverter Pro varmer opp bassengvannet med maksimal energieffektivitet via den dynamiske inverterkompressoren, som gir 16 ganger mer energi enn den forbruker. Istedenfor å stoppe driften når ønsket temperatur er oppnådd, regulerer den dynamiske Toshiba-kompressoren kontinuerlig arbeidsfrekvensen, slik at man unngår energitapene i forbindelse med start og stopp. Dermed oppnås den mest optimale og energieffektive driften.

Skapet av rustfritt stål gjør denne modellen ekstra velegnet for det fuktige nordiske klimaet. Varmepumpen
varmer opp badevannet og holder det ved konstant temperatur når temperaturen i omgivelsesluften er mellom 12 og 40 °C. Varmepumpen skal bare brukes utendørs. Varmepumpen har en brukervennlig digital styring og automatisk avrimings- og kjølefunksjon. Med innebygd kretskort og enkel betjening av vanntilkobling med skrukobling (38 og 50 mm).

Varmeveksleren er laget av PVC og titanrør, som tåler vedvarende eksponering for bassengvann – med både klor og saltvann – og den er utstyrt med en GMCC/Toshiba-kompressor. Strømforsyning 220–240 V / 1 PH / 50 Hz. Én vifte. R32. Sertifisering: CB, CE, EMC, RoHS.

GARANTI
Sju års garanti på kompressoren. To års totalgaranti. Hvis kompressoren blir ødelagt, eller hvis du har spørsmål om den, kan du kontakte Swim & Fun Scandinavia direkte og få hjelp av serviceteknikeren vår.

Vis mer
Varemerke Swim & Fun
Leverandørens artikkelnummer 1404